şahin doğan
80+ Platinum
Ben ondan bahsetmiyorum.knk sence saf androide 15k verilir mi? kılıfı kırılmaz camının çeşiti de yoktur şimdi.
Ben ondan bahsetmiyorum.knk sence saf androide 15k verilir mi? kılıfı kırılmaz camının çeşiti de yoktur şimdi.
Neyse artık idare edicez yani 1-1.5 sene lazim bana zaten olurda alisamazsam değiştiririz gerçi farkı hissederim ben samsung a20 kullaniyorum ben şuanArkadaşın attığı fotoğrafta cihaz gün içerisinde şarj edilerek kullanılmış. Bu şekilde ben 24 saat ekran süresi alırım
Eder bu arada, ama 778G+ olmalı düz 778G de ısınma sorunu var778g soc ile iPhone 11 ile baş edebilir mi bilmiyorum.
Telefonu neredeyse hiç kapatmıyorum diyebilirim. Sürekli forumlardayım. Safari çok şarj yiyor. Öbür türlü 15-17 saat gider belki.Arkadaşın attığı fotoğrafta cihaz gün içerisinde şarj edilerek kullanılmış. Bu şekilde ben 24 saat ekran süresi alırım
Hocam diyor ki gün icinde şarj etmişsin telefonu öyle her telefon dayanır diyorTelefonu neredeyse hiç kapatmıyorum diyebilirim. Sürekli forumlardayım. Safari çok şarj yiyor. Öbür türlü 15-17 saat gider belki.
Hocam piyasası böyle ne yapabilirim kiAllah aşkına ikinci el iphone 11 'e 12k dan fazla vermeyin içim acıyor.
Benimde pil sağlığı 87'de 8-9 saat nasıl gidiyor ben gün içerisinde şarja takmak zorunda kalıyorum hep özellikle instada falan takılıyorsamBenim pil 87. 8-9 saat anca gidiyor.
Ona göre al telefonu. 2500 TL batarya değiştirirsin Apple servisinde sıfır gibi olur telefon. Bende değiştirmeyi düşünüyorum.
İlk aldığım zamanlarda şarjı 1 günü rahat çıkarıyordu.
UI da ne yapacaksın ?, kullanım rahatlığı önemli olan diye düşünüyorum. Ayrıca saf android UI zaten.notıng uı o kadarda iyi değil
O paraya 256 xs Max alırdımHiç ellenmemiş tr iphone 11. 1 senelik veya 1.5 senelik durucak idare eder mi pili değiştir derseniz onuda gözden geciririm
nasil edicek dostum? 778g+ ile 778g neredeyse birebir aynı soc. birak A13 Bionic’e yaklasmayi kopegi olamaz. ayrica 778g’de isinma sorunu falan yok, termal verimliligi gayet iyi bir soc.Eder bu arada, ama 778G+ olmalı düz 778G de ısınma sorunu var
Benim olay biraz karışık hocam. Şarjım 100ken 8-9 saat rahat şekilde gidiyor.Hocam diyor ki gün icinde şarj etmişsin telefonu öyle her telefon dayanır diyor