860 EVO vs. Burst

Süper sonic

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
227
Arkadaşlar samsung güzel ssd ama forumlarda tbw sorunu var diye konular açılıyor hiç birsey yapmadan yazım yapıyormuş sizce hangisi daha mantıklı olur patriot çok ucuz üstelik 425 tbw hangisi mantıklı olur iops değerleri samsung daha yüksek ama

Patriot kaliteli bu aralar f/p olarak seçilebilir. bence patriot alın

860 Evo tabii ki. Rakip bile değiller, 860 Evo'nun rakibi Crucial MX500 ve Sandisk Ultra 3D.

Her ne kadar patriot övülse de giriş seviye bir ssd.
1 sene sonra ne olacağının garantisi yok.
Rakip değiller samsung çok daha kaliteli

Çift samsung ss kullanıyorum. Herhangi bir sorun yok oldukça kaliteli ve uzun ömürlü okuma yazma hızında baya önde bir ssd markası. Zaten fiyat olarakta baya önde. Bütce sıkıntın yoksa Samsung öneririm, patriotlar da ülke şartlarına göre güzel F/p ürünleri onlarda tercih edilebilir.

Arkadaşlar samsung güzel ssd ama forumlarda tbw sorunu var diye konular açılıyor hiç birsey yapmadan yazım yapıyormuş sizce hangisi daha mantıklı olur patriot çok ucuz üstelik 425 tbw hangisi mantıklı olur iops değerleri samsung daha yüksek ama
Ben Samsung Alırdım. ama Patriotta güzel F/P

Genelde şöyle olur. Bu ay Patriot tavsiye edilir gelecek ay başka bir f/p SSD çıkar o tavsiye edilir. F/P ürünler zaman zaman güncellenir. Ama Samsung her zaman SSD konusunda en tepededir 😄

Geri