Samsung 860 Evo VS WD Blue SATA M.2

victreX

80+
Reaksiyon skoru
71
Aşağıdaki özellikleri yazılı olan laptopa SSD almayı düşünüyorum sizce hangisi daha iyidir? Birde anakartın NVMe SSD desteğinin olmadığını gördüm birkaç yerde anakartın NVMe desteklediğini nasıl öğrenebilirim? M.2 SATA destekler diyenler var bu yüzden bu SSD'lere baktım. Laptopun tam adı: HP Pavilion 15-BC017NT

Aşağıdaki özellikleri yazılı olan laptopa SSD almayı düşünüyorum sizce hangisi daha iyidir? Birde anakartın NVMe SSD desteğinin olmadığını gördüm birkaç yerde anakartın NVMe desteklediğini nasıl öğrenebilirim? M.2 SATA destekler diyenler var bu yüzden bu SSD'lere baktım. Laptopun tam adı: HP Pavilion 15-BC017NT

Aynı laptopa sahiptim. Hiç M2 takmayı denemedim ama temizlik yaparken M2 NVMe slotu vardı diye gördüm, büyük ihtimalle takılıyordur.

Tercihe gelirsek M2 SATA yerine SATA alın daha iyi bence. Zaten 860 Evo da daha kaliteli bir model.

Bence kasayı açıp kontol edin NVMe mi SATA mı diye.
images.jpeg

Bu videoyu izledim videodaki adam M.2 SATA takmış. Birde videonun altında NVMe destekler diye bir yorum gördüm videonun altındaki 6. yorumu okuyabilir misiniz?

700TL pahalı ki ona CS3030-P5-SN750 alırsın.

NVMe desteğinin olduğunu bilsem bütçeyi 1000'e kadar çıkarırım tek sorun bilgim yok.

Geri