bulursun geçenlerde 899 tl idi aslnda bu 19 mayısta neden girmedı ındırıme anlamadımBenim anakart kargodan geldi az önce. Henüz işlemci almadığım için deneyemiyorum maalesef.
i3-10100F 950 TL'ye düşmen lazım be koçum haydi.
Dolar arttığı için bir daha 900 TL bandına düşer mi endişesindeyim açıkçası. Yoksa 950'lere falan düşüyordu ara sıra.bulursun geçenlerde 899 TL idi aslnda bu 19 mayısta neden girmedı ındırıme anlamadım
evet oda var düşer umarım alabilirsin hayırlı olsun simdiden. güzel tercih anakartı uyguna almışkenDolar arttığı için bir daha 900 TL bandına düşer mi endişesindeyim açıkçası. Yoksa 950'lere falan düşüyordu ara sıra.
İ5 11400f işlemciye uyumlu demi bu anakart
İnternetten 2. el alışverişe güvenmiyorum maalesef.Satıldı, silinebilir | DonanımHaber Forum
Silinebilir. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.mobile.donanimhaber.com
Yaz geldi, itopya indirim yapar. F710'u hâlâ bekliyor musunuz?Benim anakart kargodan geldi az önce. Kargo firması 19 mayısta da çalışıyormuş.
Henüz işlemci almadığım için deneyemiyorum maalesef. i3-10100F 950 TL'ye düşmen lazım be koçum haydi.
Evet ama ümidimi kestim gibi. 1 aydan fazla süredir bekliyorum.Yaz geldi, itopya indirim yapar. F710'u hâlâ bekliyor musunuz?