88 mbps için türk net hala alınır mı? bu konuyu güncel bulamadım

Reaksiyon skoru
2
Selamün aleyküm öncelik
Dostlar bana 9 ay önce kadar bı internet lazımdı bende araştırıp fp kılarak (evde değil bu arada ablamın evjde) netspeed çektim herşeyi iyidir dediler ama 1 ay sonra bölgemde internet kesildi kısaca 5 ay boyunca gelmedi şuan başka bı bölgede aynı interneti cekecem ama tereddüt yaşadım acaba 3 yıl önceki netspeed ile şimdiki değişti mi dedim ve baya kafam karıştı ben bı konu bulamadım güncel sizlerin önerisi nedir sizce suanki fp kıralı internetimix hangileri kulanip hem Fiat olarak iyi hemde performans olarak iyi dediğinizi yazın bizde kullanalım Teşekürler okuduğunuz için iyi akşamlar/iyi geceler

genel kullanıcıya gigaspeed , fixnet yeterli .
Tabii bir 100 fazlasını verip Turknet almanızı öneririm orası da ayrı bir konu.

genel kullanıcıya gigaspeed , fixnet yeterli .
Tabii bir 100 fazlasını verip Turknet almanızı öneririm orası da ayrı bir konu.
Genel kullnıcıyım millenideyim memnunum ama sanrım gigaspeede geçebilirim. Türknet fiberde 100den yukarı vermiyor galiba. Yeni çekildi fiber 1 aylık Başka güvenilir giga veren var mıdır

Genel kullnıcıyım millenideyim memnunum ama sanrım gigaspeede geçebilirim. Türknet fiberde 100den yukarı vermiyor galiba. Yeni çekildi fiber 1 aylık Başka güvenilir giga veren var mıdır
başka var mı bilmiyorum yazdıklarım dışında
@Lady-Of-Ice

çok anlamıyorum ama genel olarak tavsiyeyi şu şekilde alsam güzel olur 100 200tl fazla vermem önemli değil ben önceden de internet çektim 3 defa herbirinde pişman oldum ve hiç tam performans almadım ya 4 ay kullandım 6 ayda yada 1 2 ay felan yani tamam Fiat ucuza olsa iyi olur ama ucuz diye 2 3 ay internetle ugrasacaksam ne keyfi kaldı demek istediğim 1 2 yıl önceki piyasayı biliyorum suanki piyasa ile ilgili bana öneriniz nedir cevaplarınız önemli olabildiğince hızlı halletmek istiyordum internetsiz artık bişi yapılmıyor Teşekürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok anlamıyorum ama genel olarak tavsiyeyi şu şekilde alsam güzel olur 100 200tl fazla vermem önemli değil ben önceden de internet çektim 3 defa herbirinde pişman oldum ve hiç tam performans almadım ya 4 ay kullandım 6 ayda yada 1 2 ay felan yani tamam Fiat ucuza olsa iyi olur ama ucuz diye 2 3 ay internetle ugrasacaksam ne keyfi kaldı demek istediğim 1 2 yıl önceki piyasayı biliyorum suanki piyasa ile ilgili bana öneriniz nedir cevaplarınız önemli olabildiğince hızlı halletmek istiyordum internetsiz artık bişi yapılmıyor Teşekürler
Bildirimler gelmiyor bu arada geç cevap verdim kusura bakmayın

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bildirimler gelmiyor bu arada geç cevap verdim kusura bakmayın

Ben 4 yıl Türknet 6 yıldır Milleni kullnıyorum fiyat ve ping sorunuydu sanırım ondan sebep geçiş yaptım 2 yıl önce 3 aylığına geçtim geçmez olaydım paramı geri alıp milleniye devam ettim. 50-100 tl için değmez yani.
Netspeed ve diğer şeyler genelde bölgesel oluyor ben kullanmadım ama önerimle geçen arkadaş memnun.
Türknet Milleni netspeed her zaman tavsiye derim. Şimdi bende fiber otursun burdaki tavsiyeler üzerine gigaspeede geçerim milleni bir şey yapmazsa.

Fizneti duymadım daha önce ne biçim sitesi var anlamadım ama ilginç sanırım 100den fazla vermiyir

Fiyat önemli değilse Fixnet, Türknet; f-p olsun derseniz Gigaspeed.

Duyurular kısmına bakın.
1747772108511.webp

Fixnet eski ve iyi firmadır.

1747772192986.webp

Duyurular kısmına bakın.
Alıntıyı görüntüle
Fixnet eski ve iyi firmadır.

Alıntıyı görüntüle
Fixnete bakamadım konumunu bulamadım bı türlü gigafiber e de baktım eyer performansı iyide oda çok güzel şuan netspeed çektim fiyat nerdeyse yarı yariya bunla kiyaslayinca... yani şuan iptal edip giga çekesim gelmedi değil ama bı düşününce gene fp diye çekip aylarca peşinden koşmak istemiyorum kararsız kaldım çok neyse teşekürler

Ttnette 2 ay önce kampanya vardı 410 liraya 100 mb/s internet. 18 aylık sözleşme. Maalesef fiber altyapı yok. Olsa ona göre pakete geçerdim. 100mb/s lik paketegeçtim bakır kablo üstünden 80 mb/s veriyor gayet f/p oldu. Böyle kampanyalarda kovalanabilir.

Ttnette 2 ay önce kampanya vardı 410 liraya 100 mb/s internet. 18 aylık sözleşme. Maalesef fiber altyapı yok. Olsa ona göre pakete geçerdim. 100mb/s lik paketegeçtim bakır kablo üstünden 80 mb/s veriyor gayet f/p oldu. Böyle kampanyalarda kovalanabilir.
Hocam aldım geçtim yav zaten tahatüt falan yoktu sanırım umarım türkenet uğraştirmaz buraya deneyimimi aktaririm ama bence bu olay yere göre çok değişiyor o yüzden çok yardım alabileceğiniz bir konu değil sadece genel konuşabiliriz

Geri