$ilent
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
Kesinlikle katılıyorum. Zira fiyat olarak çok cazip bir seri Victus'lar. En ölüsüyle bile Excalibur'dan iyidir Victus
Ben Tuf'u alırken 4060'lı cihazlar yeni çıkmıştı, önceki cihazım da Tuf olduğundan gözüm kapalı yine tuf aldım. Victuslar aynı paraydı, 1-2K altına da Excalibur vardı. Tuf aldım. Şuan Tuf 40K, Victus'lar 33-34K. Aradaki 6K'yı şuan alıyor olsam vermem ve Victus alırım.
Kesinlikle, clevo yada farklı taiwanlı üreticiden çıkmış en dandik kasalı monster, casperları alıcağına Victus al en azından düzgün bir aletin olur . TUF larda eskilerine göre çok toparladıda işte 16 inç e geçmemesi ve güncel işlemci kullanmadaki gecikmesi sıkıntı oldu.
Bende HP yi asla sevmezdim bu arada bilen bilir Victus dan önceki giriş seviyesi pavilonlar vardı. Tam çöptüler yani pavilonlar gidip monsterdan falan daha kötüydü o kadar vasattı, alev alıyorlardı. Bu geri dönüş onlara sağlam darbe vurmuş olmalıki Victus için baya çabalamışlar. Ondan tercih sebebi oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasım ayında 33K ya 7840HS 4070 li Victus almış biri olarak cihazın performansında zamanla düşüş olduğunu düşünüyorum. Cinebench konusunda cihazı teslim aldığım ilk gün yaptığım cinebench testinde 15899 puan aldım(AMD chipset software kurulu değilken ve balanced modda). %1 low fps konusuna kesinlikle katılıyorum %1 low fps düşüşleri yüzünden oyun deneyimim çok kötü etkileniyor. Kullanımlardan hiçbiri %100 olmamasına rağmen %1 low fps de droplar yaşanıyor. Isınma konusunda balanced modda cihazda maksimum 86 derece gördüm. Performance moda alınca 76-78 bandına geriliyor. Cihazın etrafı aşırı boş değil ve çok toz alabileceği yerde duruyor o yüzden sıcaklıkların artması normal. Günün sonunda fiyat/performans olarak iyi bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Yaşadığım sorunlar cihazıma özel mi genel sorunlar mı bilmiyorum.
Alıntıyı görüntüle
Balance modda işlemci gücü kısılıyor bu arada o dikkatimi çekti, 40-45W kadar düşüyor sanırım.