Çözüldü✓ 89k ya taksitli sistem nasıl olmuş

aldıysan büyük geçmiş olsun
almadıysan alma
açıklama da yapar mısın güzel insan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kingston Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHZ CL30 Siyah Ram 13.909 taksitli fiyatı 6 taksit gereksiz pahalı
CORSAIR 3500x 850W 80+ Gold RGB Tempered Glass Siyah ATX Mid Tower Kasa 10.376 peşin fiyatına 4 taksit dah iyileri var tek artısı psu gold

anakartta gigabyte alıcaksan cpu overclock kilitli bazılarında ona dikkat et
kingston ram pahalı farkındayım ama peşin verecek para yok peşini 12k idi

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
açıklama da yapar mısın güzel insan

kingston ram pahalı farkındayım ama peşin verecek para yok peşini 12k idi
9700x fiyatının 500 üstüne neredeyse her cuma gaming gecesinde 7800x3d düşüyor
37k 9070xt verilmez ya 38-39a gaming gecesinden 5070ti alınır ya da dün 41e 10 taksit orta üst model 5070ti paylaşıldı
o hava soğutma yerine 2700e bulk 3e de kutulu 360mm thermalright sıvı soğutmalar var gaming gende
ramler 2 kat daha pahalı zaten
ssd şu anda bile daha ucuza var daha ucuza benzeri de var
anakart da bu var şu an 900 daha pahalı ama çoook daha iyi
19 faz her işlemci takılır rahatlıkla

özelleştirmeleri görmek için sarıya bas
78k oluyor bazı parçalar daha iyi genel olarak maudil taksit diye 11k fazla vermek mantıksız

5 daha üstüne 5080 var hatta

9700x fiyatının 500 üstüne neredeyse her cuma gaming gecesinde 7800x3d düşüyor
37k 9070xt verilmez ya 38-39a gaming gecesinden 5070ti alınır ya da dün 41e 10 taksit orta üst model 5070ti paylaşıldı
o hava soğutma yerine 2700e bulk 3e de kutulu 360mm thermalright sıvı soğutmalar var gaming gende
ramler 2 kat daha pahalı zaten
ssd şu anda bile daha ucuza var daha ucuza benzeri de var
anakart da bu var şu an 900 daha pahalı ama çoook daha iyi
19 faz her işlemci takılır rahatlıkla

özelleştirmeleri görmek için sarıya bas
78k oluyor bazı parçalar daha iyi genel olarak maudil taksit diye 11k fazla vermek mantıksız

5 daha üstüne 5080 var hatta
şimdi iyi hoş dedin de nitro+ ile bunun arasında kafadan 5k fark var. 9700x işlemciyi ben 9 taksit alıyorum sen 3 taksitle500 lira üstünün olmayan kampanyasını demişsin bu hafta vermemiş en azından. soğutucu kısmında çok düşünmedim ama ssd ve ram tarafında marka kalitesine kaçmak istedim ki bu ram 2 kat fiyat çekmişsin bu markayı araştırdığımdan beri iki kat düşüğünü asla görmedim varsa at onu alayım çünkü sipariş hala yolda işime gelir. attığın sistemlerde psu kasa farkları var onlara girmiyorum bile ekran kartını yükselticem derken kasayı yakmak istemem ben tam donanımlı sistem istiyorum daha sonra toparlayacağım değil

şimdi iyi hoş dedin de nitro+ ile bunun arasında kafadan 5k fark var. 9700x işlemciyi ben 9 taksit alıyorum sen 3 taksitle500 lira üstünün olmayan kampanyasını demişsin bu hafta vermemiş en azından. soğutucu kısmında çok düşünmedim ama ssd ve ram tarafında marka kalitesine kaçmak istedim ki bu ram 2 kat fiyat çekmişsin bu markayı araştırdığımdan beri iki kat düşüğünü asla görmedim varsa at onu alayım çünkü sipariş hala yolda işime gelir. attığın sistemlerde psu kasa farkları var onlara girmiyorum bile ekran kartını yükselticem derken kasayı yakmak istemem ben tam donanımlı sistem istiyorum daha sonra toparlayacağım değil
peki marka takıntınla hiç uğraşamam
geçmiş olsun tekrardan

Üstad bir tık pahalı arkadaşın dediği gibi 3 taksit zorlamazsa alternatiflere bak zorlarsa da acele etme derim yine de kara cuma beklenebilir ama riskli söyleyeyim. Nasip.

dostum kaliteye çok önem vermişsin sistem pahalı olmuş bencede

peki marka takıntınla hiç uğraşamam
geçmiş olsun tekrardan
marka takıntısı değil ki uğraş diyen de olmadı kral fikir alışverişi yapıyoruz burada aynı kalitede daha ucuz bi önerin varsa alayım dyorum

dostum kaliteye çok önem vermişsin sistem pahalı olmuş bencede
beni bir daha uğraştırmasın istedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,434
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.