HSNCKMN
80+
- Reaksiyon skoru
- 71
Arkadaşın attığı daha iyiymiş. İkisi de alınır.Üstteki arkadaşın attğına da bak istersen
Arkadaşın attığı daha iyiymiş. İkisi de alınır.Üstteki arkadaşın attğına da bak istersen
1Wkazık bizim burdaki necati abi 15 liraya satıo kabloları
aldım teşekkürlerType-C to Type-C 100W Kablo 1.2m. Beyaz 109 TL (Buda tercih edilebilir)
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C to Type-C 100W Kablo 1.2m. Beyaz
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C to Type-C 100W Kablo 1.2m. Beyaz en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.dr.com.tr
Alıntıyı görüntüle
İyi yapmışsınız Dr benim ürünümü kaç gün dur kargo getirmedi sonra da kendiliğinden iptal etmiş Dr dan daha da ürün almam benBu gün test ettim gayet güzel bir kablo, hasır kablolar kadar sağlam olduğunu düşünmüyorum ama güzel bir avantajı var, esnek yapıda, hasır kablolar kadar gergin değil. Klavye şarj etmek için 1 tane daha aldım. d&r yerine idefix ten satın aldım:
![]()
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C to Type-C 100W Kablo 1.2m. Beyaz - idefix
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C to Type-C 100W Kablo 1.2m. Beyaz ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Şarj Kabloları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com