dost ayran
80+ Silver
Dahası
başlıtka gordunuz gibi rtx 2060 olsun butce 8 bin yl
cüşşEn ucuzu 12Bin TL.
O bütçe ile 2. el bile zor bulursunuz.
Notebook&Laptop Fiyatları - Epey
Epey.com notebook özellikleri ve fiyatlarını karşılaştırmanızı sağlar. En iyi ya da size en uygun dizüstü bilgisayarı bulmanızı ve en uygun fiyatlarla satın almanızı kolaylaştırır.www.epey.com
8 bin TL ye ancak 1650 ti vesaire alırsın ayrıca laptop alma ayrıca 12 bin TL den başlıyorbaşlıtka gordunuz gibi rtx 2060 olsun butce 8 bin yl
Benim leptop 1650ti 7600e aldım o bütçe de imkansız.başlıtka gordunuz gibi rtx 2060 olsun butce 8 bin yl
laptop lazim8 bin TL ye ancak 1650 ti vesaire alırsın ayrıca laptop alma ayrıca 12 bin TL den başlıyor
abi bune boyle ya laptoplarda amma sıkıntlıymısBenim leptop 1650ti 7600e aldım o bütçe de imkansız.
3 ay önce Lenovo'nun vardı sanırım Vatan'da. Ama artık bulmanız im-kan-sız.laptop lazim
Mesaj otomatik birleştirildi:
abi bune boyle ya laptoplarda amma sıkıntlıymıs
Tavsiyem almaman yönünde boşta bile fan sesi varya kafa ütülüyor hiç bulaşma.laptop lazim
O zaman 1650 ti lı Alcan 7000 e ben 6600 e monitör dahil rtx 2060 la aynı olan ekran kartından aldımlaptop lazim
hocam bende masaustu taraftariyim ama ailem zoorluyo laptop diyoTavsiyem almaman yönünde boşta bile fan sesi varya kafa ütülüyor hiç bulaşma.
Bende 2 side var öyel bir imkanın yoksa zorlayın aldırmayın taşınması gerekmiyorsa tabi.hocam bende masaustu taraftariyim ama ailem zoorluyo laptop diyo
RTX 2060 ile mobil RTX 2060 arasında aynı zamanda çok farkvar yani mobil RTX 2060 sanırım 1660 supere yakın bir kart güç olarakama RTX 20 serisi teknolojileri blunduruyor DLSS 2.0 filan.O zaman 1650 ti lı Alcan 7000 e ben 6600 e monitör dahil rtx 2060 la aynı olan ekran kartından aldım