8bitdo 2c alınır mı?

bütçe pek önemli değil ama 3 üstüne çok çıkmazsa iyi olur.
Yurtdışı alırsanız @katipke bugün Aolion K20 diye bir model önerdi bütün gün onu inceledim ben beğendim fiyatı da uygun vergi dahil 42 dolara geliyor. (Aliexpress)

Selam. Gamepad alacağım. Şu anda 8BitDo Ultimate veya Ultimate 2C düşünüyorum. İkisi arasındaki tek fark şarj standı ise 2C alacağım. Başka önerilere açığım.
Ultimate nin bir kaç varyasyonu bulunuyor. Ben hem 2c kullandım hem de şu anda ultimade 3-mode modelini kullanıyorum. Bu ikisi arasındaki farklardan kısaca bahsedeyim.

Ultimate 3-mode modelinde uygulama desteği var ama çok fazla bir artısını görmedim. Hatta 2C modelinde programlanabilir tuşlara tuş kombinasyonu atayabilirken 3-mode modeline atayamıyorum bir tuş atamaya izin veriyor yazılım.

3-mode modelinde titreşimler biraz daha güçlü ve tetik titreşimi de var. 2C modelinde tetik titreşimi bulunmuyor.

2C modelinde tetik tuşlarının başlangıcında %15 civarında ölü bölge var, Yarış oyunlarında gaz fren ayarlamak zor oluyor o yüzden pek sevmemiştim o kolu bu açıdan 3-mode modeli daha üstün tetiklerinde ölü bölge neredeyse yok.

Bir de Stand farkı var ama o çok da önemli değil bence.

Yurtdışı alırsanız @katipke bugün Aolion K20 diye bir model önerdi bütün gün onu inceledim ben beğendim fiyatı da uygun vergi dahil 42 dolara geliyor. (Aliexpress)
hocam yurtdışı almak istemiyorum. en azından türkiyeden alayım ki bir problem çıkarsa iade/değişim seçeneğim olsun.

hocam yurtdışı almak istemiyorum. en azından türkiyeden alayım ki bir problem çıkarsa iade/değişim seçeneğim olsun.
Gizala dan 3300 e Gamesir Cyclone 2 alın o zaman. 3300tl fiyatı var parolapara ile alırsanız 2900tl

Ultimate nin bir kaç varyasyonu bulunuyor. Ben hem 2c kullandım hem de şu anda ultimade 3-mode modelini kullanıyorum. Bu ikisi arasındaki farklardan kısaca bahsedeyim.

Ultimate 3-mode modelinde uygulama desteği var ama çok fazla bir artısını görmedim. Hatta 2C modelinde programlanabilir tuşlara tuş kombinasyonu atayabilirken 3-mode modeline atayamıyorum bir tuş atamaya izin veriyor yazılım.

3-mode modelinde titreşimler biraz daha güçlü ve tetik titreşimi de var. 2C modelinde tetik titreşimi bulunmuyor.

2C modelinde tetik tuşlarının başlangıcında %15 civarında ölü bölge var, Yarış oyunlarında gaz fren ayarlamak zor oluyor o yüzden pek sevmemiştim o kolu bu açıdan 3-mode modeli daha üstün tetiklerinde ölü bölge neredeyse yok.

Bir de Stand farkı var ama o çok da önemli değil bence.
ultimate 3-mode dediğiniz bu mu hocam

Bütçeniz ne kadar

3 ün üstüne çıkmak istemiyorum ama işimi görecek bir gamepad bulursam 2k üstüne çıkmama gerek yok sanırım. dediğim gibi sadece bazı hikayeli oyunları gamepad ile oynuyorum.
Gamesir supernoba bakabilirsiniz hocam. Hatta beklerseniz trye geldiğinde gamesir nova 2 lite da bakabilirsiniz.

8bitdo ultimate e göre artıları neler hocam?
Uygulama desteğinin bulunması, şarj standının bulunması, ergonomik olarak daha iyi olması, jiroskop bulunması en önemli özellikleri. Fazladan 1 2 şey daha var ama etkilemeyecek özellikler

8 bitdo ultimate ve ultimate 2c ye göre artıları neler hocam?
Çok düşük tepkime süresi.
Mekanik yüzey tuşları.
2 Moda sahip Trigger
SARJ Standı
Daha iyi yazılım desteği
TMR stick

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,963
Üyeler