8bitdo 2c alınır mı?

Uygulama desteğinin bulunması, şarj standının bulunması, ergonomik olarak daha iyi olması, jiroskop bulunması en önemli özellikleri. Fazladan 1 2 şey daha var ama etkilemeyecek özellikler
hocam dediğiniz birkaç özellik zaten ultimate versiyonda da var. 2c yi önermediler ama hala kararsızım. bazı arkadaşlar ultimate al uzun ömürlü olsun diyor. sanırım öyle yapacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok düşük tepkime süresi.
Mekanik yüzey tuşları.
2 Moda sahip Trigger
SARJ Standı
Daha iyi yazılım desteği
TMR stick
tmr stick ne hocam?

hocam dediğiniz birkaç özellik zaten ultimate versiyonda da var. 2c yi önermediler ama hala kararsızım. bazı arkadaşlar ultimate al uzun ömürlü olsun diyor. sanırım öyle yapacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tmr stick ne hocam?
Hall Effect in daha güncel üst versiyonu olarak düşünebilirsin.

Ultimate'den daha ucuza geliyor bu özellikler ile, ultimate fiyatına çıkacaksanız illa cyclone 2 alın kesinlikle ama daha aşağı olsun derseniz Super nova güzel bir seçim kesinlikle.

2C kullanıyorum ve memnunum. Ben de hikayeli oyunlarda veya hades tarzı oyunlarda kullanıyorum. Bütçenize göre karar verin bence.

Pardon yanlış yere yazmışım, mesaj silinebilir mi

Hall Effect in daha güncel üst versiyonu olarak düşünebilirsin.
Hocam daha büyük veya daha rahat gamepad var mı? Şuan 2c kullanıyorum trigger boşluğu dışında hoş da rt rb kkullanırken zorlanıyorum. İşaret ve orta parmağı rt rb lt lb alınca tutuş rahatsız ediyor. Sadece işaretle tutunca orta parmağı aşağı alınca rahat. Noname bir kontrolcü var elimde biraz daha rahat geliyor da kalitesiz. Aslında 8bitdonun shape altta ek tuşlar olunca tam uyuyor da 2cde alt tuşlar yok. Direkt ultimate 2 yükselebilirim. TMR alt tuşlar stand cart curt trigger boşluğu devam ediyor mu o modelde?

Hocam daha büyük veya daha rahat gamepad var mı? Şuan 2c kullanıyorum trigger boşluğu dışında hoş da rt rb kkullanırken zorlanıyorum. İşaret ve orta parmağı rt rb lt lb alınca tutuş rahatsız ediyor. Sadece işaretle tutunca orta parmağı aşağı alınca rahat. Noname bir kontrolcü var elimde biraz daha rahat geliyor da kalitesiz. Aslında 8bitdonun shape altta ek tuşlar olunca tam uyuyor da 2cde alt tuşlar yok. Direkt ultimate 2 yükselebilirim. TMR alt tuşlar stand cart curt trigger boşluğu devam ediyor mu o modelde?
Piyasada büyük eller için gamepad yok denecek kadar az. Razer wolverine 2 var

Piyasada büyük eller için gamepad yok denecek kadar az. Razer wolverine 2 var
Eke koydum fotoğraflarını. O zaman ultimate 2ye yükseltmek güzel bir seçenek. Alt tuşlara rb lb atarsam rahat tutuş olur.

Ekler

• IMG_20250609_211926.webp
    IMG_20250609_211926.webp
    505.3 KB · Hit: 22
hocam şuanda 8bitdo ultimate alırsam 2-3 sene rahat kullanırmıyım? çünkü bu gamepadde isteyebileceğim her özellik var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,404
Üyeler
186,479
Son üye
trendyolcu92
Geri