Çözüldü✓ 8bitdo Ultimate 2C Ölü bölge testi

abraxis

80+
Reaksiyon skoru
39
Ürün az önce ulaştı elime, ölü bölge testi tam olarak nasıl yapılır bilmiyorum, joystikleri yavaş yavaş dairenin etrafında döndürdüm sonuç böyle.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-03-18 134700.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-18 134700.png
    156.6 KB · Hit: 91

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-03-18 135547.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-18 135547.png
    157.6 KB · Hit: 79
İdeali %7 ve aşağısı olması olur. Yazılımı vs. varsa konfigüre etmeyi dene oradan axial ve radial deadzone ayarları koymuşlardır umarım.

Yoksa harici sayfalar var yapan ama orada yaparken zorlanabiliyor bazıları.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o zaman bu kontrolcüde genel oalrak %13-%15 arasi vericek sonuçları demek :kekw:
Genel oyun için kötü değil de fps'te falan hataya sebep olur minik de olsa.

Deadzone değil bu circularity test. Kare joystick sorunu yazılımsal olarak ayarlanmazsa böyle oluyor. Seni etkileyen bir şey yok yuvarlağın içini dolduruyorsun. Eğer dolduramasaydin deadzone olurdu. Çizgiyi taşırmayacak şekilde yapmayı dene.

Deadzone değil bu circularity test. Kare joystick sorunu yazılımsal olarak ayarlanmazsa böyle oluyor. Seni etkileyen bir şey yok yuvarlağın içini dolduruyorsun. Eğer dolduramasaydin deadzone olurdu. Çizgiyi taşırmayacak şekilde yapmayı dene.
çizgiyi taşırmayacak şekilde yapmak zor çünkü gamepad beklediğimden küçük çıktı ama yinede denerim teşekkürler :)

İdeali %7 ve aşağısı olması olur. Yazılımı vs. varsa konfigüre etmeyi dene oradan axial ve radial deadzone ayarları koymuşlardır umarım.

Yoksa harici sayfalar var yapan ama orada yaparken zorlanabiliyor bazıları.

Genel oyun için kötü değil de fps'te falan hataya sebep olur minik de olsa.
fps oyunları oynamıyorum genelde, yazılım konusunda driver'ı güncelleme yapmak dışında başka bir seçenek sunmuyor, yani ayar felan yapabileceğim bi driver'ı yok

çizgiyi taşırmadan yapmaya çalıştım, çok düzgün yapamasamda sonuç bu

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-03-18 141321.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-18 141321.png
    150.3 KB · Hit: 53
Son düzenleme:
çizgiyi taşırmayacak şekilde yapmak zor çünkü gamepad beklediğimden küçük çıktı ama yinede denerim teşekkürler :)

fps oyunları oynamıyorum genelde, yazılım konusunda driver'ı güncelleme yapmak dışında başka bir seçenek sunmuyor, yani ayar felan yapabileceğim bi driver'ı yok
Evet driver sadece yazılım guncelliyor. Hayırlı olsun trigger harici sorunu yok. Triggerlarda başta ve sonda boş bölge var

Ürün az önce ulaştı elime, ölü bölge testi tam olarak nasıl yapılır bilmiyorum, joystikleri yavaş yavaş dairenin etrafında döndürdüm sonuç böyle.
aynı ürünü ben de kullanıyorum. Bu cihazda genel değerler bu yönde zaten. Hatta seninki iyi bile. %15-17 civarı çıkmıştı bende. Bu sorun mu değil mi fikrim yok. Demek istediğim bu değerler sana özgü değil.

Geri