Neler Yeni

🔥İndirim 8BitDo Ultimate 2C Wukong Temalı Kablolu Gamepad 1450 TL (Aliexpress)

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,115
İsim
Yağız Berk Özel
pişmen eder mi? bilmemde bende xbox 9.nesil var pc üzerinde en iyisi xbox gamepad diyeblirim her oyunda ayar yapmadan hata almadan oynarsın rahat rahat
2C'yi de XBOX 360 kolu olarak görüyor büyük ihtimal X15 de aynı şekilde onlarda da sorun yaşanmaz.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
2C'yi de XBOX 360 kolu olarak görüyor büyük ihtimal X15 de aynı şekilde onlarda da sorun yaşanmaz.
ben alanlar uygulama falan yükleyip ayar yapıyolar diye hatırlıyorum bir tane gamepad vardı bir ara forumda alan coktu hangisi hatırlamıyom yalan olmasın şimdi ama her gamepadde olacak diye bişey yok açıkcası

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,115
İsim
Yağız Berk Özel
ben alanlar uygulama falan yükleyip ayar yapıyolar diye hatırlıyorum bir tane gamepad vardı bir ara forumda alan coktu hangisi hatırlamıyom yalan olmasın şimdi ama her gamepadde olacak diye bişey yok açıkcası
Gelince yazarım hocam şimdi bilmeden konuşmayayım :D.

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,115
İsim
Yağız Berk Özel

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,657
İsim
Mehmet Aslan
pişmen eder mi? bilmemde bende xbox 9.nesil var pc üzerinde en iyisi xbox gamepad diyeblirim her oyunda ayar yapmadan hata almadan oynarsın rahat rahat
xbox kolları pahalı , ucuza bunla çözeyim diyorum , tasarımı da iyiymiş :D Poster nasıl ? :D

yaman..k

80+ Silver

Palo DAYI 👑

80+ Gold
xbox kolları pahalı , ucuza bunla çözeyim diyorum , tasarımı da iyiymiş :D Poster nasıl ? :D
poster tam senlık :) çok canlı gözüküyor bana gore bişey varmı acaba ilgimi çekti valla
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunun konudakınden farkı ne ikiside aynı ürün değilmi ?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,657
İsim
Mehmet Aslan
poster tam senlık :) çok canlı gözüküyor bana gore bişey varmı acaba ilgimi çekti valla
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunun konudakınden farkı ne ikiside aynı ürün değilmi ?
Benimki gibi tuval tarzında denk gelmedim hocam. Tablolar falan var. Benim üründe pixelleşme olur diye korkuyorum , bir tık büyük , pixelleşme olur mu sence ? 90x40 versiyonu da var , 120x40 dan da vazgeçemiyorum , çok istiyorum kocaman diye :D

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Benimki gibi tuval tarzında denk gelmedim hocam. Tablolar falan var. Benim üründe pixelleşme olur diye korkuyorum , bir tık büyük , pixelleşme olur mu sence ? 90x40 versiyonu da var , 120x40 dan da vazgeçemiyorum , çok istiyorum kocaman diye :D

baya iyi duruyorlar adamlar direk benim ppyi çerçevelemiş :)
pikselleşme derken , inan birgim yok ama bişey olmaz diye tahmin ediyorum zaten ucuz 150 lira denemekte fayda var
bumblebee-transformers-rise-of-the-beasts-4k-wallpaper-uhdpaper.com-735@1@k.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,026,394
Üyeler
162,681
Son üye