Sanırım indirimsiz fiyattan vergi alıyorlar. Çünkü 690 tl ye 685 tl vergi olmamalı
Tamam dostum ne yapalım ? başlıkta zaten kablolu olduğu yazıyor herkes kablosuz kullanmak zorunda değil ki başkasının kablosuz moda ihtiyacı yoktur kablolu alır sana göre ne sıcak fırsat ? bence Türkiye de ki satış fiyatı 3000 TL olan gamepad in 1500 TL ye alınabilmesi sıcak fırsat.Kablolu versiyonuna 1462 TL verilmez hiç de sıcak fırsat değil bu.
Temu indirimli fiyattan vergi alıyor bu yüzden temu daha ucuz.Sanırım indirimsiz fiyattan vergi alıyorlar. Çünkü 690 tl ye 685 tl vergi olmamalı
Tr fiyatı 1900 ise 550 daha verir veya kupon bekler daha az vererek tr içi garantili hale getiririm alınmaz benceÜrünün tek renk modelleri TR de 1900 seviyesinde wukong teması ile bu fiyat bana uygun geldi paylaşmak istedim. Link (İlk Kullanıcı)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hocam easymax x15 mi yoksa bu mu sence , x15 i alırsam yanına bir poster ve kablo düzenleme aparatı alabiliyorum. 1600 e geliyor. Sadece bu ürün için diğer ürünleri almaktan vazgeçeyim mi ?yorumlara bakın bırının kutusunun üzerınde yazanlara göre üç modlu yanı bt ,usb ve 2.4g ama diğer bir yorumdaki kutuda sadece usb yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
büyük ihtimal kablolu olan 689 TL kablosuz olan 1030 TL vergisiz zaten renk degişirseniz anlarsınız direk ürünün fiyatı ve görseli değişiyor
bunun zaten kablosuzu pahalı hatta 30 euro sınırına takılıyor dıgerını almak daha mantıklı kablosuz varsa poster dedıgın nedır lınk atabılırmısınhocam easymax x15 mi yoksa bu mu sence , x15 i alırsam yanına bir poster ve kablo düzenleme aparatı alabiliyorum. 1600 e geliyor. Sadece bu ürün için diğer ürünleri almaktan vazgeçeyim mi ?
X15 de 2C wired da kablolu modda 1000Hz ve düşük ms değerleri alıyor ben olsam X15 alırdım kablosuz kullanma seçeneğiniz var en azından 250 Hz de olsa.hocam easymax x15 mi yoksa bu mu sence , x15 i alırsam yanına bir poster ve kablo düzenleme aparatı alabiliyorum. 1600 e geliyor. Sadece bu ürün için diğer ürünleri almaktan vazgeçeyim mi ?
bunu alıcam hocambunun zaten kablosuzu pahalı hatta 30 euro sınırına takılıyor dıgerını almak daha mantıklı kablosuz varsa poster dedıgın nedır lınk atabılırmısın
bunun zaten kablosuzu pahalı hatta 30 euro sınırına takılıyor dıgerını almak daha mantıklı kablosuz varsa poster dedıgın nedır lınk atabılırmısın
peki bu ürün xbox koluna rakip mi ? Hiç kol kullanmadım , denemek istiyorum. Segment olarak nedir yani giriş mi orta mı ? İşimi görür mü hikayeli oyunlarda.X15 de 2C wired da kablolu modda 1000Hz ve düşük ms değerleri alıyor ben olsam X15 alırdım kablosuz kullanma seçeneğiniz var en azından 250 Hz de olsa.
Elimde 2C wireless memnunum XBOX koluna 2500, dongle ile 3500 TL vermeye hiç değmez her türlü bu iki kol da işini görür.peki bu ürün xbox koluna rakip mi ? Hiç kol kullanmadım , denemek istiyorum. Segment olarak nedir yani giriş mi orta mı ? İşimi görür mü hikayeli oyunlarda.
x15 de kronik sorun falan yok değil mi ?Elimde 2C wireless memnunum XBOX koluna 2500, dongle ile 3500 TL vermeye hiç değmez her türlü bu iki kol da işini görür.
Daha alanlarda bir sorun yaşayan görmedim Reddit'te de fiyat performans olarak öneriyorlar. X15'de sipariş ettim tahmini 1 haftaya elime ulaşır.x15 de kronik sorun falan yok değil mi ?
pişmen eder mi? bilmemde bende xbox 9.nesil var pc üzerinde en iyisi xbox gamepad diyeblirim her oyunda ayar yapmadan hata almadan oynarsın rahat rahatbunu alıcam hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki bu ürün xbox koluna rakip mi ? Hiç kol kullanmadım , denemek istiyorum. Segment olarak nedir yani giriş mi orta mı ? İşimi görür mü hikayeli oyunlarda.