Leonidax
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,596
Belli olmuyor hocam bazı firmalar risk almak istemediği için gondermiyor bile whatgeek belki istisna olabilirTüm yollar patladı herhalde.
Belli olmuyor hocam bazı firmalar risk almak istemediği için gondermiyor bile whatgeek belki istisna olabilirTüm yollar patladı herhalde.
@VVentosHocam sipariş notu kısmına posta kodunu ve TC kimlik numarasını yazın. [email protected] adresine sipariş kodunuzla mail atmanız gerek.
Şu maili sonuna sipariş kodunuzu yazıp gönderebilirsiniz;
I hope this message finds you well. I would like to kindly request that the total amount on the invoice for my order, including shipping fees, be listed as under 30 Euros. This is in accordance with Turkey's customs regulations, which stipulate that the customs limit is 30 Euros, including shipping. If the total exceeds this amount, my order may face customs issues.
Order number: WG_xxxxxx
Kutu içindem şarj standı çıkıyor. İsterseniz kabloyu direkt gapepada takıp şarj olurken kullanmaya da devam edebilirsiniz. Usb-C dongle var. En az gecikme bu dongleyi kullanırsanız alırsınız. Laptopa dongle takarak, bluetooth üzerinden ya da kablo takarak bağlayabilirsiniz. Ergonomi konusunda hiç bir sıkıntı çekmedim. Pili içinde, normal şarjlı gamepad. En son bu dediğim gamepad çıktı.sanırım bundan bahsediyorsunuz: https://www.amazon.com.tr/Ultimate-...lpcontext&ref_=fplfs&smid=A1OW8EUT5LYXI0&th=1 fiyatı çok pahalı geldi ve bu fiyata ultimate 3 alınıyor gibi görünüyor. Pili şarjlı mı yoksa tekrar tekrar pil mi satın almamız gerekiyor? Ergonomik olması açısından ortadaki tuşlar çapraz olduğu için vs çok fazla kötü yorumlar gördüm. Şarj ediliyorsa nasıl ediliyor ve laptopa nasıl bağlanıyor?