- Konu Sahibi Konu Sahibi
estetik olarak ultimate 2 çok daha güzel geldi gözüme aynı zamanda yazılım vs olarak da daha iyi görünüyor bilgisayar üzerinden. Fakat ele oturma vs açısından el ağrısı vs olur mu ondan tereddüt ediyorum. Whatgeek'ten satın alacağım ve orada ultimate 2 wuchang ve ultimate3mod wade serisi kalmış. Gamesirin de beyaz cyclone 2 si kalmış fiyatlar neredeyse aynı.Cyclone 2 alın bence eğer biraz daha üst seviyeye çıkayım xbox konsolum var onda da kullanırım derseniz Gamesir G7 Pro öneririm aktif olarak kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aynı şekilde düşünüyorum ve alıyorum. Umarım gümrüğe vs takılmaz. 20 eylüle kadar gelmesini istiyorum umarım elime mümkün olan en hızlı şekilde ulaşırWuchang, Whatgeek'e 2 hafta önce falan eklendi galiba. Görünüşüne aşık oldum. Gamepad için o kadar para verecek olsam alır geçerdim aşırı iyi duruyor.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o kadar kötü mü ya benim elim de büyük sayılır umarım rahatsız etmez. Bir de whatgreekten sipariş edeceğim iade de zorlar yani umarım çok zorlamaz elime oturur8bitdo çok kaliteli olmasına karşın ergonomi kötü. Keşke düz tutmaç yerine çapraz olsa hafif. Alışamadım bir türlü. Elinize uyuyorsa premium.