Kafamı çok ağrıtıyor benim 8D.Old town road'ı çok severim (hiç tarzım değil yabancı müzikler ama bu iki herifin sesi ve müzik hoş) şu 16D şeyini de hiç bilmiyordum (dedim ya bunlar benim tarzım değil rap severim genelde) ama şu çok iyi değil mi arkamdan geliyor arada soldan sağdan vs. eğlenmelik dinlenir gibi ha başlıkla alakasız böyle hoş ya da hareketli güzel müzik öneriniz var mı?
hocam bu 16 d çifte ağrı ama güzelKafamı çok ağrıtıyor benim 8D.
Kafamı çok ağrıtıyor benim 8D.
bad guy güzel baya 8D ile
bad guy güzel baya 8D ile
Yanında söylüyor gibiOld town road'ı çok severim (hiç tarzım değil yabancı müzikler ama bu iki herifin sesi ve müzik hoş) şu 16D şeyini de hiç bilmiyordum (dedim ya bunlar benim tarzım değil rap severim genelde) ama şu çok iyi değil mi arkamdan geliyor arada soldan sağdan vs. eğlenmelik dinlenir gibi ha başlıkla alakasız böyle hoş ya da hareketli güzel müzik öneriniz var mı?
yanında söylüyor gibiOld town road'ı çok severim (hiç tarzım değil yabancı müzikler ama bu iki herifin sesi ve müzik hoş) şu 16D şeyini de hiç bilmiyordum (dedim ya bunlar benim tarzım değil rap severim genelde) ama şu çok iyi değil mi arkamdan geliyor arada soldan sağdan vs. eğlenmelik dinlenir gibi ha başlıkla alakasız böyle hoş ya da hareketli güzel müzik öneriniz var mı?