Neler Yeni

8GB mı 16GB mı Macbook almalıyım

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Arkadaşlar merhaba, MacBook almaya karar verdim fakat 8 GB mı 16 GB RAM mi seçsem bilemedim. Bütçem 8 GB yetiyor. Sizce aralarında çok fark var mıdır?
Python Java C# ve ufak tasarım işleri için kullanacağım
Oyun oynamayacağım.
Developer olmayan anlamaz aradaki farkı. Küçük çaplı yazılım işleri için 8gb yeterli. Mobil tarafta sürekli sdk çalışan, Web Uygulamaları üzerinde zırt pırt değişiklikler ile derleme yapmak zorundaysan 16gb şart.

Son düzenleme:

Farway

80+ Silver

Alm_06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
SametCan Gökoğlu
Kullandım,fikrimin değişmesi için geçerli neden yok.
Kullandın, m1 kullandın mı? monterey kullandın mı? kod yazdın mı? Bu gibi çok şeyler var. İnsanlar yazılım geliştirmek için macbook alıyor ki ikinci elde garantili çok daha ucuza cihazlar var m1 olan .

Mesaj otomatik birleştirildi:

1650ti de olsa bir ekran kartı olsun yav yapma gözünü seveyim.
Oyun oynamayan adama ekran kartlı kalın pc önermişsin. Çok şakacısın biliyor musun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bulunduğun şehre göre bulabilirsin. Depolama da 512 yapılabilir o bütçeye para da artar.

sahins2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Kadır taş
parası olmayanlar apple sallmaya başlamış yine daha hayatında edit render yapmamış adamlar macbook un mucizelerini bilmez tabi kardeşim m1 çipli olan modeli al hayatına bak gerçekten üst düzey bi performans veriyor burdaki 16 17 yaşında oyun delisi çocukları dinleme sen

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Macbook al keyfine bak. Hem hafif heöde üni ve yazılım için fazlasıyla yeterli. Tavsiyem 2.el 16-256 alman. İlerleyen zamanlarda eline bütçe geçerse 16-512ye geçersin.

Top Bottom