bende garipsedim hocam 3.0 diye biliyorum çünküBelki de pcı4.0 ekran kartı takılı olduğu için öyle gösteriyordur B450 pcı 3.0 çünkü emin değilim
Bende de PCI 5.0 yazıyormuş bu ne böyle 4.0 diye aldımbende garipsedim hocam 3.0 diye biliyorum çünkü
SADLDSAÖDSADSABende de PCI 5.0 yazıyormuş bu ne böyle 4.0 diye aldımAlıntıyı görüntüle
Orijinal kanka seninkiAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Benim ramlar sağlammı Vatandan almıştım. GSKILL RipjawsV (8x2) DDR4 16GB 3200MHz CL16
sağlam hocam sorun yok bendede 3000 mhz versiyonu var gene 2x8 (diğer slottakinede bakın memory slot selectiondan bendekinin biri sk hynix biri samsung drame sahip farklı zamanlarda aldım)Alıntıyı görüntüle
Benim ramlar sağlammı Vatandan almıştım. GSKILL RipjawsV (8x2) DDR4 16GB 3200MHz CL16
Ben de vatandan almıştım bendekiler de sağlam gibi.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Evet orijinaller kanka.
Bende week/year yok neden ?Orijinal kanka seninki
Bu normal bu arada değişir devamlı çipler.katılıyorum bende şimdi işkillendim gpuz indirdim (vatandan almmıştım) sonuçlar şunlar (gskill ripjaws kırmızı 8 gb 3000 mhz ram var bende 2 tane farklı zamanlarda aldım) ilk aldığımın drami sk hynix ikinci aldığımın samsung
Hocam bizim ramler aynı üstte attım resim