O zaman 120GB RAM takalım, sonra 1000FPS mi alacağız?Evet RAM kapasitenizi arttırmanız alacağınız FPS değerlerini arttıracaktır. Çünkü sisteminiz daha arkaplanda çok veri işleyecek ve daha rahat çalışacaktır.
İşlemci ve ekran kartınız ne?Selam valorant oynarken Rami 3.3gb kullanıyor 4gb ram var fps 80 90 bazen 120 130 falan oluyor fps arttirirmi
Yaptığım yorumu arkadaşın sisteminin düşük olduğunu ve RAM kapasitesinin az olduğunu öngörerek yapmıştım. Elbette bir süre sonra FPS artışı duracaktır. Örneğin ortalama bir sistemde COD:Warzone oyununda 32GB'da durabilir çünkü oyun o kadar RAM'in hepsini kullanma ihtiyacı duymaz ve FPS artışı durur. Bunu ben de biliyorum. Yine de uyarınız için teşekkürler. İyi forumlar dilerim.O zaman 120GB RAM takalım, sonra 1000FPS mi alacağız?
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemci ve ekran kartınız ne?
Teşekkürler, yorum yaparken belirtmek karşı taraf için faydalı olacaktır.Yaptığım yorumu arkadaşın sisteminin düşük olduğunu ve RAM kapasitesinin az olduğunu öngörerek yapmıştım. Elbette bir süre sonra FPS artışı duracaktır. Örneğin ortalama bir sistemde COD:Warzone oyununda 32GB'da durabilir çünkü oyun o kadar RAM'in hepsini kullanma ihtiyacı duymaz ve FPS artışı durur. Bunu ben de biliyorum. Yine de uyarınız için teşekkürler. İyi forumlar dilerim.
Tavsiyenizi dikkate alacağım.Teşekkürler, yorum yaparken belirtmek karşı taraf için faydalı olacaktır.
Quad qore q6600 ve gt630 2gbO zaman 120GB RAM takalım, sonra 1000FPS mi alacağız?
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemci ve ekran kartınız ne?