Neler Yeni

8GB VRAM KONUSU, EKRAN KARTI ÖNERİSİ

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
arkadaşlar 4060 veya 4060ti kartlarından birini almak istiyordum fakat güncel incelemelerde yapılan ikazlarda 8gb artık iyi değil deniyor bu nedenle f/p durumundan dolayı amdye bakmak istedim fakat orda da hala problemlerin düzelmediğini gördüm ayrıca yayın video vs yaptığımı hesaba katarsak nvidia daha mantıklı diye geri döndüm ama kafamdaki soru şu ultra ayarlar olmadan yani medium ayarlarda 8gb vram baraja takılacağım oyun sayısı ne kadar sizce mesela spiderman remastred, forza 5 oynayacağım son olarak 10-15k arası ekran kartı tavsiyeniz nedir

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,790
İsim
Kerem Çavuş
Bu konu çok abartılıyor 4060ti ı forzada 2k ekstrem grafiklerde kullanıyorum anca vram sınırına takılıyor ayrıca vram sınırına takılsa ne olcak dokular geç yüklenmediği veya kasma olmadığı sürece hepsini kullansa da bir şey olmaz 4060ti alabilirsin 1080p kullancağın için çok da sorun olmayacaktır belki yeni çıkan oyunlarda sıkıntı yaşayabilirsin dediğin gibi high grafiklere alırsın sorun ortadan kalkar ama kartın gücü yettiği ve dediklerim olmadığı sürece en yüksek grafikte oynamak iyidir

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
arkadaşlar 4060 veya 4060ti kartlarından birini almak istiyordum fakat güncel incelemelerde yapılan ikazlarda 8gb artık iyi değil deniyor bu nedenle f/p durumundan dolayı amdye bakmak istedim fakat orda da hala problemlerin düzelmediğini gördüm ayrıca yayın video vs yaptığımı hesaba katarsak nvidia daha mantıklı diye geri döndüm ama kafamdaki soru şu ultra ayarlar olmadan yani medium ayarlarda 8gb vram baraja takılacağım oyun sayısı ne kadar sizce mesela spiderman remastred, forza 5 oynayacağım son olarak 10-15k arası ekran kartı tavsiyeniz nedir
4060ti 16gb modellerine bakabilirsin bi ara 13kya vardı hb üzerinde

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,275
İsim
Sinan Aba
Amd tarafı problemli değil onu diyenler genelde bilgisayar kullanmayı bilmeyenler oluyor. Ama yayın vs için Nvidia al tabikide almışken 8gb alma ama. Cod, forza, the last of us gibi oyunlar vram canavarı en yükek ayarlarda drop yersin. Mesela the last of us da 14gb vram kullanımı gördüm arkadaşımda 8gb vramli pc var onda drop yapıyor.

arturo

80+ Silver
Kasım indirimlerinde 4070 düşürebilirsin belki. Düşmezse de 16gb 4060ti alırsın.

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Amd tarafı problemli değil onu diyenler genelde bilgisayar kullanmayı bilmeyenler oluyor. Ama yayın vs için Nvidia al tabikide almışken 8gb alma ama. Cod, forza, the last of us gibi oyunlar vram canavarı en yükek ayarlarda drop yersin. Mesela the last of us da 14gb vram kullanımı gördüm arkadaşımda 8gb vramli pc var onda drop yapıyor.
ben zaten maks grafik manyağı değilim oynamak yetiyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,717
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Rtx 2060 6gb ile 1080p yayın yapıp çatır çatır oyun oynayanlar varken 8gb in yetersiz gelmesi durumu bence abartılıyor nvdia yapay zekası ve vram in stabil kullanımı nedeniyle bu gibi sorunlardan bence rahat bir şekilde sıyrıliyor 8gb olsun yeterli olacağını düşünüyorum şahsen

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri