Kullanım ömrü olarak mı1440p Ultra ayarlarda ne kadar götürür?3070 veya 3070ti için diyorum.
8 gb günümüzde biraz az gelmeye başladığı dogrudur ama garanti 3 yıl paşa paşa götürür sonrasında sana kalmışAynen.Kac sene sorunsuz kullanabilirim 1440p ultrada?Bazıları 5 sene götürür diyor bazıları şimdiden yetmez diyor
Şimdi ben ekran kartında yaklaşık 5-6 sene değişiklik yapamayacağım.Amd tarafında ekran kartlarının VRAMleri yüksek baya.Oraya geçiş yapsam olur değil mi?8 gb günümüzde biraz az gelmeye başladığı dogrudur ama garanti 3 yıl paşa paşa götürür sonrasında sana kalmış
Aklındaki model nedir nvidia tarafindaŞimdi ben ekran kartında yaklaşık 5-6 sene değişiklik yapamayacağım.Amd tarafında ekran kartlarının VRAMleri yüksek baya.Oraya geçiş yapsam olur değil mi?
Hocam nvidia bildiğimiz üzere yazılım konusunda gayet iyi bu yüzden kullanıcıya çok yük düşmüyor ancak amd tarafinda driver mevzusunda ugrastiriyor eğer yaparım dersen amd alabilirsin birazda sana kalmış bir mevzu vram konusunda amd >Bütçem 27k olduğu için 3070ti.Amd tarafında da rx6800 veya rx6800xt
27k'ya RX 7900 XTX alabiliyorsun 21K'ya 4070Ti alabiliyorsun. Ha sistem için diyorsan bence RX 6900 XT ile bir sistem kurabilirsin. SSD'den ve soğutucudan kısarak. Sonra onları eklersin. 8 GB VRAM seneye yetmemeye başlar bence. UE5 oyunları bayağı VRAM tüketiyor gördüğüm kadarıyla.Bütçem 27k olduğu için 3070ti.Amd tarafında da rx6800 veya rx6800xt
6900 nasıl toplayacağım?Sanki aşar bütçeyi.Yani kıssam bile aşar gibi geldi bana27k'ya RX 7900 XTX alabiliyorsun 21K'ya 4070Ti alabiliyorsun. Ha sistem için diyorsan bence RX 6900 XT ile bir sistem kurabilirsin. SSD'den ve soğutucudan kısarak. Sonra onları eklersin. 8 GB VRAM seneye yetmemeye başlar bence. UE5 oyunları bayağı VRAM tüketiyor gördüğüm kadarıyla.
Bütçe konusunu Bi tık yanlış anlamışsın hocam27k'ya RX 7900 XTX alabiliyorsun 21K'ya 4070Ti alabiliyorsun. Ha sistem için diyorsan bence RX 6900 XT ile bir sistem kurabilirsin. SSD'den ve soğutucudan kısarak. Sonra onları eklersin. 8 GB VRAM seneye yetmemeye başlar bence. UE5 oyunları bayağı VRAM tüketiyor gördüğüm kadarıyla.
Aşar kardeşim arkadaş yanlış anladı mevzuyu6900 nasıl toplayacağım?Sanki aşar bütçeyi.Yani kıssam bile aşar gibi geldi bana