8k bütçem var. Kasa+PSU önerir misiniz?

Rahasam

80+
Reaksiyon skoru
122
Bütçe
8000
Merhaba arkadaşlar. Maks 8kya çıkabiliyorum kasa ve psu için. İster direkt psulu kasa isterseniz ayrı ayrı önerebileceğiniz iyi bir bileşen var mı? Benim elimde şöyle bir Psulu kasa var bütçeme de uygun. Daha iyisi varsa önerilerinizi bekliyorum.

İçindeki PSU:
Dahili Güç Kaynağı: High Power Performance ATX 3.1 850W 80+ GOLD PCIe 5.1 ATX Güç Kaynağı

Merhaba arkadaşlar. Maks 8kya çıkabiliyorum kasa ve psu için. İster direkt psulu kasa isterseniz ayrı ayrı önerebileceğiniz iyi bir bileşen var mı? Benim elimde şöyle bir Psulu kasa var bütçeme de uygun. Daha iyisi varsa önerilerinizi bekliyorum.

İçindeki PSU:
Dahili Güç Kaynağı: High Power Performance ATX 3.1 850W 80+ GOLD PCIe 5.1 ATX Güç Kaynağı
Kasa iyi ama psu markası vs yetersiz derseniz kasanın psusuz hali de bu şekilde fiyatı. https://www.teknobiyotik.com/donani...-panel-atx-bilgisayar-kasasi-ae-p500c-bk.html

Ben şahsen akvaryum kasa önermem normal mesh kasalarda çok daha iyi airflow yapılabilir bence o akvaryum kasayı almayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İçindeki PSU:
PSU Kalitelide akvaryum kasa olduğu için önermiyorum psu gayet sağlam B+ tier

Ben şahsen akvaryum kasa önermem normal mesh kasalarda çok daha iyi airflow yapılabilir bence o akvaryum kasayı almayın

PSU Kalitelide akvaryum kasa olduğu için önermiyorum psu gayet sağlam B+ tier
mesh kasa kullandım hep bugüne kadar canım artık akvaryum model istiyor farklılık ve görselliği hoş geliyor masam da büyük

Bence 3 bin kasa 5 bin psu bütçesi ayırın psulu kasalar daki psu çok kaliteli olmuyor herzaman
Pekı bu kasayı 3500 alıp psu olarakta şunu alsam nasıl olur? https://www.sinerji.gen.tr/msi-850w...p_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel

mesh kasa kullandım hep bugüne kadar canım artık akvaryum model istiyor farklılık ve görselliği hoş geliyor masam da büyük

Pekı bu kasayı 3500 alıp psu olarakta şunu alsam nasıl olur? https://www.sinerji.gen.tr/msi-850w...p_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel

Gerek yok kasa içindeki psu kaliteli

Dur dur bu model değilmiş başka şeylere bakalım

Elimde şu parçalar var.
Asus TUF Gaming B650M-E WIFI AMD B650 6400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart

AMD Ryzen 5 7600 3.8 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci Tray

MLD M500 Ultra 1TB 7000-4700MB NVMe 2280 Gen4X4 SSD

Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV516G60C30X2)

Thermalright Peerless Assassin 120 Digital Black ARGB TL-C12C-X28-S V2 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili

Buraya ek ekran kartı olarak bunu düşünüyorum sence bu kasa ve psu ile beraber nasıl olur sistem uyumlu olur mu

Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse Gaming 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı

Dur dur bu model değilmiş başka şeylere bakalım

Bu psu nasıldır?

Veya

Elimde şu parçalar var.
Asus TUF Gaming B650M-E WIFI AMD B650 6400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart

AMD Ryzen 5 7600 3.8 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci Tray

MLD M500 Ultra 1TB 7000-4700MB NVMe 2280 Gen4X4 SSD

Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV516G60C30X2)

Thermalright Peerless Assassin 120 Digital Black ARGB TL-C12C-X28-S V2 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili

Buraya ek ekran kartı olarak bunu düşünüyorum sence bu kasa ve psu ile beraber nasıl olur sistem uyumlu olur mu

Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse Gaming 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı

Bu psu nasıldır?
Bu psu B- tier'dir kasanın içindeki B+'dir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,281
Üyeler
183,089
Son üye