Öneri Akvaryum Kasa Önerisi

whystreo

80+
Reaksiyon skoru
9
Merhabalar,
9800X3D işlemcim ve Arctic Liquit Freezer 3 360 sıvı soğutmam var. Şu anda kullandığım Raijntek Ponos UItra MS4 Mesh kasada işlemci boşta 45-50 derecelerde oyunlarda 65-70 derecelerde.
Bu sebeple akvaryum tipi hem görsel olarak iyi hem de hava akımı iyi kasa arıyorum. Bütçe 7.000 ₺ civarında.
Aklımda şu iki model var önerir misiniz? Üst kısmında 360mm sıvı soğutma desteklemesi gerekmekte ve Arctic oldukça kalın bir bloğa sahip. Mümkünse üst kısmı 420MM destekleyen kasa çok daha iyi olabilir.

atx ? mini ATX? bütçe ne kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

net bu ya tüm isteklerinizi karşılıyor bu kasa 420 mm soğutucu desteği bile var https://www.sinerji.gen.tr/msi-mag-...-glass-argb-usb-32-atx-mid-tower-kasa-p-52520
Hayır 420mm radyatör desteklemiyor 3x140 fan destekliyor. 360mm radyatör desteği var üstte de altta da.
Screenshot 2025-07-31 at 23-02-50 MAG PANO 100R PZ _ WHITE.webp

Merhabalar,
9800X3D işlemcim ve Arctic Liquit Freezer 3 360 sıvı soğutmam var. Şu anda kullandığım Raijntek Ponos UItra MS4 Mesh kasada işlemci boşta 45-50 derecelerde oyunlarda 65-70 derecelerde.
Bu sebeple akvaryum tipi hem görsel olarak iyi hem de hava akımı iyi kasa arıyorum. Bütçe 7.000 ₺ civarında.
Aklımda şu iki model var önerir misiniz? Üst kısmında 360mm sıvı soğutma desteklemesi gerekmekte ve Arctic oldukça kalın bir bloğa sahip. Mümkünse üst kısmı 420MM destekleyen kasa çok daha iyi olabilir.

Tam olarak ben de şuan kasa arayışındayım ve nzxt h6 flowa karar verdim.
Alternatif olarak gigabyte c500p
Corsair 3500x
Bitfenix Ceto
Eğer eylüle kadar beklerim dersen lianli vector v100 geliyor jumbum stoklarına.

Havn hs420 cok şık bi kasa
Hava sirkülasyonu konusunda ciddi anlamda çok iyi ama hem kendisi pahalı hem ekstra fan istiyor

atx ? mini ATX? bütçe ne kadar

net bu ya tüm isteklerinizi karşılıyor bu kasa 420 mm soğutucu desteği bile var https://www.sinerji.gen.tr/msi-mag-...-glass-argb-usb-32-atx-mid-tower-kasa-p-52520
Pano sadece matx anakart destekliyor

Geri