Hocam bu konuda bilgili gibisiniz elimde bir Salcano diablo var gövde hatları yuvarlak değil köşeli ederi nedir sizce?Başka bir tane daha önerdim xc450
Kron xc bisikletlerine bakabilirsin gayet kaliteli ve güzel.elimde biraz birikmiş para var , bisiklet istiyorum öneriniz var mı?
ben xc 100 29 kullanıyorum 180im gayet yeterli. zamanında 2000 civarına almıştım sanırım. (karantina başları)onun biraz daha büyük modeli var mı acaba? neredeyse 1.80 boyuna geleceğim .
Hocam 2.el fiyatlar karışık biraz ancak 1000 tl olabilir tam emin değilim üzerine biraz ekler pazarlıkla 800 1000 arası satarsınız belkiHocam bu konuda bilgili gibisiniz elimde bir Salcano diablo var gövde hatları yuvarlak değil köşeli ederi nedir sizce?
hiç övmediler bana isveç çeliği olmasına rağmen sağlam değil dedilerKron xc bisikletlerine bakabilirsin gayet kaliteli ve güzel.
Öldürdün hocam sende yıllar önce 1000 küsüre almıştım ben 2.el fiyatlarına bakıyım en iyisiHocam 2.el fiyatlar karışık biraz ancak 1000 TL olabilir tam emin değilim üzerine biraz ekler pazarlıkla 800 1000 arası satarsınız belki
+Öldürdün hocam sende yıllar önce 1000 küsüre almıştım ben 2.el fiyatlarına bakıyım en iyisi
Baktım piyasada yok tam model astro diablo beyaz renkÖldürdün hocam sende yıllar önce 1000 küsüre almıştım ben 2.el fiyatlarına bakıyım en iyisi