bir arkadaşa 8k hz mouse alacağız önerebileceğiniz varmı kablosuz olması lazım görünüşü aşırı kötü olmasa yeterli şuan steelseries prime kullanıyor bütçe olarak ne kadar ucuz olursa o kadar iyi f/p si iyi bir mouse olması iyi olur
Akko fun 60 klavyebir arkadaşa 8k hz mouse alacağız önerebileceğiniz varmı kablosuz olması lazım görünüşü aşırı kötü olmasa yeterli şuan steelseries prime kullanıyor bütçe olarak ne kadar ucuz olursa o kadar iyi f/p si iyi bir mouse olması iyi olur
ne alaka?Akko fun 60 klavye
Klavye samdım 8k hz diyince pardonne alaka?
vxe mad r yada scyrox v6 yada v8 alabilir scyroxlarda tutuş şekline göre seçmelibir arkadaşa 8k hz mouse alacağız önerebileceğiniz varmı kablosuz olması lazım görünüşü aşırı kötü olmasa yeterli şuan steelseries prime kullanıyor bütçe olarak ne kadar ucuz olursa o kadar iyi f/p si iyi bir mouse olması iyi olur
kanka 2k ya daha yakın bir mouse önerebilirmisin sana zahmetvxe mad r yada scyrox v6 yada v8 alabilir scyroxlarda tutuş şekline göre seçmeli
bundan iyisi bu fiyata yok mcu olarak iyi paw 3950 var 47 grambir arkadaşa 8k hz mouse alacağız önerebileceğiniz varmı kablosuz olması lazım görünüşü aşırı kötü olmasa yeterli şuan steelseries prime kullanıyor bütçe olarak ne kadar ucuz olursa o kadar iyi f/p si iyi bir mouse olması iyi olur
.bundan iyisi bu fiyata yok mcu olarak iyi paw 3950 var 47 gram
![]()
Royal Kludge M3 Dark Night 8K Hz Kablosuz Gaming Mouse
Royal Kludge M3 Dark Night 8K Hz Kablosuz Gaming Mouse fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
bundan iyisi bu fiyata yok mcu olarak iyi paw 3950 var 47 gram
![]()
Royal Kludge M3 Dark Night 8K Hz Kablosuz Gaming Mouse
Royal Kludge M3 Dark Night 8K Hz Kablosuz Gaming Mouse fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
saolun royal kludge m3 alıcak
hayırlı olsun incelemeleride izleyin aklınızda soru kalmasınsaolun royal kludge m3 alıcak
saolun bunun içinden alıcısı çıkıyormu acabahayırlı olsun incelemeleride izleyin aklınızda soru kalmasın
saolun bunun içinden alıcısı çıkıyormu acaba
hocam kusura bakmayın ama ben pek anlamıyorum çıkıyormu yani