Shourd
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,881
evet çıkıyorhocam kusura bakmayın ama ben pek anlamıyorum çıkıyormu yani
evet çıkıyorhocam kusura bakmayın ama ben pek anlamıyorum çıkıyormu yani
saolun yardımlarınız içinevet çıkıyor
aga benim konuya bakabilcen mi burdan birşeyler sorabilir miyim ?evet çıkıyor
sor kral boşuna yeni konu açmaaga benim konuya bakabilcen mi burdan birşeyler sorabilir miyim ?
konu sahibi izin verirse soraga benim konuya bakabilcen mi burdan birşeyler sorabilir miyim ?
2-3k arası mouse alıcam bende Scyrox v8 düşünüyordum başta attığın royal kludge modeline baktım arada 800 küsür tl fark var ve özellik farkı yok kafama sadece şey takıldı, satın alma sitesinde 125-8000 hz yazıyor neye göre ayarlanıyor.konu sahibi izin verirse sor
yazılım üzerinden ayarlayabilrisiniz bakın oraya sslerde var2-3k arası mouse alıcam bende Scyrox v8 düşünüyordum başta attığın royal kludge modeline baktım arada 800 küsür tl fark var ve özellik farkı yok kafama sadece şey takıldı, satın alma sitesinde 125-8000 hz yazıyor neye göre ayarlanıyor.
onu kendin ayarlıyorsun sanırım yazılımından birde bağlantı şekline göre değişiyor2-3k arası mouse alıcam bende Scyrox v8 düşünüyordum başta attığın royal kludge modeline baktım arada 800 küsür tl fark var ve özellik farkı yok kafama sadece şey takıldı, satın alma sitesinde 125-8000 hz yazıyor neye göre ayarlanıyor.
onu kendin ayarlıyorsun sanırım yazılımından birde bağlantı şekline göre değişiyor
ayrıca hocam bana sormuştunuzda yinede söyliyim en aşağı inin neyse ben atarım içinden çıkanlar var normalde bu fiyatlara içinden kendi hz i çıkmaz 1k fln koyalar ama 8k dungle ile geliyor2-3k arası mouse alıcam bende Scyrox v8 düşünüyordum başta attığın royal kludge modeline baktım arada 800 küsür tl fark var ve özellik farkı yok kafama sadece şey takıldı, satın alma sitesinde 125-8000 hz yazıyor neye göre ayarlanıyor.
2-3k bandında daha iyisi yok diyorsanız bende alacağım.yazılım üzerinden ayarlayabilrisiniz bakın oraya sslerde var
fp olarak daha iyi yok2-3k bandında daha iyisi yok diyorsanız bende alacağım.
Eyvallahfp olarak daha iyi yok