8K HZ MOUSE ÖNERİSİ?

konu sahibi izin verirse sor
2-3k arası mouse alıcam bende Scyrox v8 düşünüyordum başta attığın royal kludge modeline baktım arada 800 küsür tl fark var ve özellik farkı yok kafama sadece şey takıldı, satın alma sitesinde 125-8000 hz yazıyor neye göre ayarlanıyor.

2-3k arası mouse alıcam bende Scyrox v8 düşünüyordum başta attığın royal kludge modeline baktım arada 800 küsür tl fark var ve özellik farkı yok kafama sadece şey takıldı, satın alma sitesinde 125-8000 hz yazıyor neye göre ayarlanıyor.
yazılım üzerinden ayarlayabilrisiniz bakın oraya sslerde var

onu kendin ayarlıyorsun sanırım yazılımından birde bağlantı şekline göre değişiyor

onu kendin ayarlıyorsun sanırım yazılımından birde bağlantı şekline göre değişiyor
ayrıca hocam bana sormuştunuzda yinede söyliyim en aşağı inin neyse ben atarım içinden çıkanlar var normalde bu fiyatlara içinden kendi hz i çıkmaz 1k fln koyalar ama 8k dungle ile geliyor

1756331142454.webp

Geri