Dostum bende ryzen 7 3700x ve Rtx 2070 superli bir sistem toplayacam. Asrock Anakart b450 pro4 olsa sıkıntı olmaz değil mi hazır olarak almayı düşünüyorum bir kaç parça değiştirip.Asus Dual olabilir uygun ve kaliteli ryzen 5 3600 b450 anakart 16 gb RAM 480gb SSD yanında HDD 600w yada 650w kasa power
sistem linki varsa atabilirmisin
Evet psu 650 yapıcam. Fakat ssd değiştirmem şart mı hocam çok prof değilim pc konusunda.SSD ve PSU sunu degistir
Bence psu 750 yapman daha iyi olur rtx2070s gibi guclu bir ekran kartin var isinma sorunlaei yasama ve ADATA ssd sakin almaEvet PSU 650 yapıcam. Fakat SSD değiştirmem şart mı hocam çok prof değilim PC konusunda.
Anladım hocam peki anakart uygunmudur sorun çıkarmaz değil mi yani Oc falan pek yapmam diye düşünüyorum.Bence PSU 750 yapman daha iyi olur rtx2070s gibi guclu bir ekran kartin var isinma sorunlaei yasama ve ADATA SSD sakin alma
Sanmiyorum cikaracaginiAnladım hocam peki anakart uygunmudur sorun çıkarmaz değil mi yani Oc falan pek yapmam diye düşünüyorum.
Teşekkürler hocam yararlı oldu. Corona olayları azalınca inşallah alacaz bakalımSanmiyorum cikaracagini