Neler Yeni

8k Pc Önerisi/g770 Alınır mı ?

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bilim,fizik,biyoloji,transhümanizim,oyun,astronomi,ilkler tarihi,evrim.
@alienemre
Daha iyi kasa alabilirsin demişsiniz. Link varsa atar mısınız ? Bir de g770 de ortalama sıcaklık ve fps değerlerini söyleyebilir misiniz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet 8 az gelirdi teşekkürler. Peki bunu alırsam nereden taktırabilirim ? Yani garantisi bozulmadan nasıl yükseltebilirim ?
fps oyunlarda 75 geçtiğini görmedim ben bazı oyunlarda 80 leri(13.cumada gördüm onu da en son ayarlarda açtım ) gördüm ama üstünü hiç görmedim zaten çok oyun oyanayan biri değilim ama değerleri control center diye uygulamsı var oradan gördüm . onun dışınta 1650 ve 1650 ti ahım şahım kartlar değill haberin olsun öldürmez ama yarı yolda da bırakmaz kasa konusunda örnek vermek için baktım kasalarda uçmuş 8gb ramli kasa 9k ipi ucu kaçmış aga ayrıca lisedesin daha üniye gideceksin belki şehir değiştirceksin belli olmaz laptop daha kullanışlı olabilir tabii son karar senin

@alienemre
Daha iyi kasa alabilirsin demişsiniz. Link varsa atar mısınız ? Bir de g770 de ortalama sıcaklık ve fps değerlerini söyleyebilir misiniz ?

Evet 8 az gelirdi teşekkürler. Peki bunu alırsam nereden taktırabilirim ? Yani garantisi bozulmadan nasıl yükseltebilirim ?

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR
fps oyunlarda 75 geçtiğini görmedim ben bazı oyunlarda 80 leri(13.cumada gördüm onu da en son ayarlarda açtım ) gördüm ama üstünü hiç görmedim zaten çok oyun oyanayan biri değilim ama değerleri control center diye uygulamsı var oradan gördüm . onun dışınta 1650 ve 1650 ti ahım şahım kartlar değill haberin olsun öldürmez ama yarı yolda da bırakmaz kasa konusunda örnek vermek için baktım kasalarda uçmuş 8gb ramli kasa 9k ipi ucu kaçmış aga ayrıca lisedesin daha üniye gideceksin belki şehir değiştirceksin belli olmaz laptop daha kullanışlı olabilir tabii son karar senin

ac odyseyy gibi hikayeli oyunlarda denediniz mi ?

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler

bunuda yabıştıram ama dediğim gibi ben kesin al demiyorum illaki daha iyileri vardı belki bekleyim daha sağlam birş eey alabilirsin

ac odyseyy gibi hikayeli oyunlarda denediniz mi ?
yok ama internete gördüüğüm kadarı ile orta ayarlada 50 60 fps arası alıyordu vikingsde

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR

Hocam ram yükseltmeyi kendim yapabilirim fakat garanti dışı kalır diye hiç o topa girmek istemiyorum

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Hocam ram yükseltmeyi kendim yapabilirim fakat garanti dışı kalır diye hiç o topa girmek istemiyorum
casperde kalmıyor ben onu dedim arayıp müşteri hizmetlerinde sordum ssd ram takviyesi garanti bozmuyor

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
rami onlar alıyor diye biliyorum ama emin değilim yani kendi parçaalrını takıyorlar sen 2.el bir ram alıp versen onlar onun 2. el olduğunu nasıl anlasınlar ki ? yanlış biliyorsam düzeltin
Ben zaten ramin 2.el olunca garanti dışı kalıyor demedim,sadece kendin yaparsan garanti dışı kalır dedim.Eğer 2.el uyumlu ram bulabilirseniz gönderip yapabilirler ve bildiğim kadarıyla kendi aldığımız rami alıp gönderebiliriz,sıkıntı olmaz.
Tamamdır. Teşekkür ederim sizde acer mi kullanıyorsunuz ?
Hayır,kullanmıyorum.Sadece internet biraz araştırınca kullanıcılardan gördüklerimi söylüyorum size :)

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Ben zaten ramin 2.el olunca garanti dışı kalıyor demedim,sadece kendin yaparsan garanti dışı kalır dedim.Eğer 2.el uyumlu ram bulabilirseniz gönderip yapabilirler ve bildiğim kadarıyla kendi aldığımız rami alıp gönderebiliriz,sıkıntı olmaz.
hmm sanırım bi müşteri hizmetlerini arayıp sormak lazım şonuçta bilgisi olmayan biri cl ve mhz değerleri farklı bir ramda gönderebilir ben onu demek istedim ama eğer adamlar acer müşteri hzimetleri direkt marka değer verip bunu alın diyorsa onu bilemem deidğim gibi müşteri hizmetleri aranmalı ve bilgi alınmalı bence bu konu hakkında.

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Direk alırken özelleştirebileceğimiz bir yer var mı ?
Laptop'u satan satıcı ile iletişime geçin belki onlar takviye yapabilirler.Bir de Acer teknik servis ile görüşün en kısa sürede nasıl halledebilirim felan de :)

hmm sanırım bi müşteri hizmetlerini arayıp sormak lazım şonuçta bilgisi olmayan biri cl ve mhz değerleri farklı bir ramda gönderebilir ben onu demek istedim ama eğer adamlar acer müşteri hzimetleri direkt marka değer verip bunu alın diyorsa onu bilemem deidğim gibi müşteri hizmetleri aranmalı ve bilgi alınmalı bence bu konu hakkında.
Dediğim gibi kullanan kişilerden gördüm içinde kullandıkları ram (SK Hynix HMA81GS6DJR8N-XN 8GB 3200Mhz SODIMM) buymuş ve attığım kingston ram,içindeki ram ile uyumlu.Bu arada evet,ne olur ne olmaz yine de servis ile görüşüp bilgi almak lazım.
Yardım aldığım konu bu,bakabilirsiniz https://www.technopat.net/sosyal/konu/acer-nitro-laptop-ram-takviyesi.1305584/

Son düzenleme:

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Laptop'u satan satıcı ile iletişime geçin belki onlar takviye yapabilirler.Bir de Acer teknik servis ile görüşün en kısa sürede nasıl halledebilirim felan de :)

Dediğim gibi kullanan kişilerden gördüm içinde kullandıkları ram (SK Hynix HMA81GS6DJR8N-XN 8GB 3200Mhz SODIMM) buymuş ve attığım kingston ram,içindeki ram ile uyumlu.Bu arada evet,ne olur ne olmaz yine de servis ile görüşüp bilgi almak lazım.
Yardım aldığım konu bu,bakabilirsiniz https://www.technopat.net/sosyal/konu/acer-nitro-laptop-ram-takviyesi.1305584/
teşekkür ederim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,626
Üyeler
161,727
Son üye
Wroxiez
Top Bottom