alienemre
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 218
- İsim
- Yunus Emre Özdemir
- İlgilendiği Kategoriler
- Bilim,fizik,biyoloji,transhümanizim,oyun,astronomi,ilkler tarihi,evrim.
fps oyunlarda 75 geçtiğini görmedim ben bazı oyunlarda 80 leri(13.cumada gördüm onu da en son ayarlarda açtım ) gördüm ama üstünü hiç görmedim zaten çok oyun oyanayan biri değilim ama değerleri control center diye uygulamsı var oradan gördüm . onun dışınta 1650 ve 1650 ti ahım şahım kartlar değill haberin olsun öldürmez ama yarı yolda da bırakmaz kasa konusunda örnek vermek için baktım kasalarda uçmuş 8gb ramli kasa 9k ipi ucu kaçmış aga ayrıca lisedesin daha üniye gideceksin belki şehir değiştirceksin belli olmaz laptop daha kullanışlı olabilir tabii son karar senin@alienemre
Daha iyi kasa alabilirsin demişsiniz. Link varsa atar mısınız ? Bir de g770 de ortalama sıcaklık ve fps değerlerini söyleyebilir misiniz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet 8 az gelirdi teşekkürler. Peki bunu alırsam nereden taktırabilirim ? Yani garantisi bozulmadan nasıl yükseltebilirim ?
@alienemre
Daha iyi kasa alabilirsin demişsiniz. Link varsa atar mısınız ? Bir de g770 de ortalama sıcaklık ve fps değerlerini söyleyebilir misiniz ?
Evet 8 az gelirdi teşekkürler. Peki bunu alırsam nereden taktırabilirim ? Yani garantisi bozulmadan nasıl yükseltebilirim ?