Muri 80+ Silver Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2,583 Dahası Reaksiyon skoru 1,539 İsim Murat Aslan Kaşko 25 Temmuz 2020 #1 Evet dostlar 8k pc gerekiyor.İtopyadan.
Ckribrahim Taç Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 19,536 En İyi Cevap 1 25 Temmuz 2020 #2 MuriF yazmış: Evet dostlar 8k PC gerekiyor.İtopyadan. Devamı için tıklayın... Sadece kasa olarak mı yoksa çevre birimleri olacak mı ?
MuriF yazmış: Evet dostlar 8k PC gerekiyor.İtopyadan. Devamı için tıklayın... Sadece kasa olarak mı yoksa çevre birimleri olacak mı ?
Muri 80+ Silver Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2,583 Dahası Reaksiyon skoru 1,539 İsim Murat Aslan Kaşko 25 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Ckribrahim yazmış: Sadece kasa olarak mı yoksa çevre birimleri olacak mı ? Devamı için tıklayın... Sadece kasa bro
Ckribrahim yazmış: Sadece kasa olarak mı yoksa çevre birimleri olacak mı ? Devamı için tıklayın... Sadece kasa bro
tamer oyunda 80+ Gold Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 7,055 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 7,658 İsim - 25 Temmuz 2020 #5 up
Muri 80+ Silver Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2,583 Dahası Reaksiyon skoru 1,539 İsim Murat Aslan Kaşko 25 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 EthemAslan yazmış: Neden itopya Devamı için tıklayın... MetehngGll yazmış: up Devamı için tıklayın... Öyle gerek hocam.Baktık itopyadan toplayınca cok gereksiz pahalı o zaman düşünürüz.
EthemAslan yazmış: Neden itopya Devamı için tıklayın... MetehngGll yazmış: up Devamı için tıklayın... Öyle gerek hocam.Baktık itopyadan toplayınca cok gereksiz pahalı o zaman düşünürüz.
snowfoxstache 80+ Gold Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 6,698 Dahası Reaksiyon skoru 4,035 İsim mert 25 Temmuz 2020 #7 MuriF yazmış: Öyle gerek hocam.Baktık itopyadan toplayınca cok gereksiz pahalı o zaman düşünürüz. Devamı için tıklayın... dostum kusura bakma ama itopyanın hizmeti leş gibi. yine de emin misin? pc bozuk yollanırsa 1 ay uğraştırıyorlar.
MuriF yazmış: Öyle gerek hocam.Baktık itopyadan toplayınca cok gereksiz pahalı o zaman düşünürüz. Devamı için tıklayın... dostum kusura bakma ama itopyanın hizmeti leş gibi. yine de emin misin? pc bozuk yollanırsa 1 ay uğraştırıyorlar.
tamer oyunda 80+ Gold Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 7,055 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 7,658 İsim - 25 Temmuz 2020 #8 MuriF yazmış: Öyle gerek hocam.Baktık itopyadan toplayınca cok gereksiz pahalı o zaman düşünürüz. Devamı için tıklayın... ben konu yükselsin diye up yazdım.
MuriF yazmış: Öyle gerek hocam.Baktık itopyadan toplayınca cok gereksiz pahalı o zaman düşünürüz. Devamı için tıklayın... ben konu yükselsin diye up yazdım.
Muri 80+ Silver Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2,583 Dahası Reaksiyon skoru 1,539 İsim Murat Aslan Kaşko 25 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #9 snowfoxstache yazmış: dostum kusura bakma ama itopyanın hizmeti leş gibi. yine de emin misin? PC bozuk yollanırsa 1 ay uğraştırıyorlar. Devamı için tıklayın... hocam elden alıcam o yüzden.Teknobiyotikten de alabilirim.Dedigim gibi en f/p olan gerekiyor bana.
snowfoxstache yazmış: dostum kusura bakma ama itopyanın hizmeti leş gibi. yine de emin misin? PC bozuk yollanırsa 1 ay uğraştırıyorlar. Devamı için tıklayın... hocam elden alıcam o yüzden.Teknobiyotikten de alabilirim.Dedigim gibi en f/p olan gerekiyor bana.
L LastShot 80+ Silver Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 4,890 Dahası Reaksiyon skoru 3,290 İsim Berk Esenli 25 Temmuz 2020 #10 MuriF yazmış: hocam elden alıcam o yüzden.Teknobiyotikten de alabilirim.Dedigim gibi en f/p olan gerekiyor bana. Devamı için tıklayın... Peki nvidia mı tercihiniz amd mi?
MuriF yazmış: hocam elden alıcam o yüzden.Teknobiyotikten de alabilirim.Dedigim gibi en f/p olan gerekiyor bana. Devamı için tıklayın... Peki nvidia mı tercihiniz amd mi?
Muri 80+ Silver Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2,583 Dahası Reaksiyon skoru 1,539 İsim Murat Aslan Kaşko 25 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #11 LastShot yazmış: Peki nvidia mı tercihiniz amd mi? Devamı için tıklayın... Nvidia hocam dlss muhabbetinden dolayı işlemci amd
LastShot yazmış: Peki nvidia mı tercihiniz amd mi? Devamı için tıklayın... Nvidia hocam dlss muhabbetinden dolayı işlemci amd