Shadow™
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 777
Gerek Yok Hocam 4K OLED Her Türlü Kaliteyi Sağlıyacak Zaten LED Olduğu İçin O Tarz Şeyler Mevcut .Yayın olmadığını biliyorum ama upscaling ile görüntü kalitesi artmaz mı?
Sen İnsaflısın Benim Atığım 5-6 Milyon
çok abartmaya gerek yok.
Bunun bir de abartılmış halini rica edebilir miyim?Sınır Yoksa Alabilirsin Hocam
![]()
114’’ MICRO LED 4K MNA114MS1CCXTK | Samsung Türkiye
MICRO LED MS1A (MNA114MS1CCXTK) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun TV'ler ürünleri Samsung Türkiye'de.www.samsung.com
Daha Abartılmışını Bulamadım Ama Micro Led TAm Olarak Mini Led İle Benzermi Merak EttimBunun bir de abartılmış halini rica edebilir miyim?
Bunun bir de abartılmış halini rica edebilir miyim?
Bütçe sınırsız denebilir ama çok abartmaya gerek yok.
Micro olunca her piksele bir led denk geliyor diye biliyorum minide yine onbinlerce bölgesel led var ama her piksele bir tane gelecek kadar değil.Daha Abartılmışını Bulamadım Ama Micro Led TAm Olarak Mini Led İle Benzermi Merak Ettim![]()
8k TV kanalı az vardır ve Netflix de 4k anca 8k TV almak saçma gelebilirNormalde 4K Oled TV lere bakıyordum ama aynı fiyata 8K Neo Qled gibi televizyonlar da var sizce Oled 4K mı alınır yoksa 8K mı alınır?
Pahalı Olmasının Sebebide Bu Birde Ekran Büyük Olunca Normal O ZamanMicro olunca her piksele bir led denk geliyor diye biliyorum minide yine onbinlerce bölgesel led var ama her piksele bir tane gelecek kadar değil.
Bu iyi gibi hocamBütçe sınırsız denebilir ama çok abartmaya gerek yok.
Neden yani