Neler Yeni

8k'ya en iyi sistem tavsiyesi nedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Gökçe
Bütçem 8000 tl league of legends, valorant, genshin impact oynayıp edit yapabileceğim bir sistem tavsiyesi istiyorum Şimdiden teşekkürler

zined karpot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Deniz Toprak Demir
Bütçem 8000 TL league of legends, valorant, genshin impact oynayıp edit yapabileceğim bir sistem tavsiyesi istiyorum Şimdiden teşekkürler
edit yapamazsın şu anki sistemlerle yeni sistemlerin çıkmasını bekle

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Atakan Şevik
Bütçem 8000 TL league of legends, valorant, genshin impact oynayıp edit yapabileceğim bir sistem tavsiyesi istiyorum Şimdiden teşekkürler
Bence apu sistem en mantıklı 12.nesil i7 işlemcili bir pc toplarsanız valorant league of legends oyunlarını çok rahat oynarsınız ve editide rahatlıklıla yapabilirsiniz iyi bir işlemciyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

1k bütçe daha arttırabilirseniz itopyada 9k ya i3 işlemcili 1650 ekran kartlı pc ler var

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Gökçe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence apu sistem en mantıklı 12.nesil i7 işlemcili bir pc toplarsanız valorant league of legends oyunlarını çok rahat oynarsınız ve editide rahatlıklıla yapabilirsiniz iyi bir işlemciyle

1k bütçe daha arttırabilirseniz itopyada 9k ya i3 işlemcili 1650 ekran kartlı pc ler var
dediğin sistemin / eşyaların linkini atabilir misin rica etsem

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
888
İsim
Dr Luciano

bütçenizi biraz arttırıp, en az i3 12100F işlemcili bir sistem takip etmenizi öneririm.

Top Bottom