Neler Yeni

9.000 TL ye vatandan alınan kazık sistem

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
bi tanıdığım bana sormadan 9k ya vatandan 1650s li sistem toplamış psu da frisby şuan psu cızırtı çıkmaya başladı şimdi pc açmıyor burdan vatandan pc toplamak isteyen arkadaşlara sesleniyim bilen bir kişiye sormadan almayın ve vatandan hazır sistem almanızı önermem psuları sıkıntı oluyor haberiniz olsun

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
bi tanıdığım bana sormadan 9k ya vatandan 1650s li sistem toplamış psu da frisby şuan psu cızırtı çıkmaya başladı şimdi PC açmıyor burdan vatandan PC toplamak isteyen arkadaşlara sesleniyim bilen bir kişiye sormadan almayın ve vatandan hazır sistem almanızı önermem psuları sıkıntı oluyor haberiniz olsun
o tanıdığında bir sorun vardır 9bin tl oradan anca çıkar hatta çıkmaz ne koymuş içine çok merak ettim

melih abuaf

80+ Gold
En İyi Cevap
6
bi tanıdığım bana sormadan 9k ya vatandan 1650s li sistem toplamış psu da frisby şuan psu cızırtı çıkmaya başladı şimdi PC açmıyor burdan vatandan PC toplamak isteyen arkadaşlara sesleniyim bilen bir kişiye sormadan almayın ve vatandan hazır sistem almanızı önermem psuları sıkıntı oluyor haberiniz olsun
Biraz abartı olmuş sanki 9k ya 1650S sistem hocam dikkat çekmek için böyle konular açmaya gerek yok :(

k4ryum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
YUSUF
ayrı ayrı demi çünkü oemleri öyle değil bir tanıdığımda 7500tl ye rx 580 almış tı anakartı gereksiz yüksek vermişler ramlar aşırı saçma vs.,

Nachi

80+ Platinum
benim tanıdığım da core 2 duolu almış ben o kadar diyom gitmişler arkadaşmış da güvenilir de bunlar yalan pis mahalle bilgisayarcısı işte bide benim memlekette mahalle bilgisayarcısından başka şey yok

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
9000 liraya 1650S mi?
Evkur bile daha iyidir

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
benim tanıdığım da core 2 duolu almış ben o kadar diyom gitmişler arkadaşmış da güvenilir de bunlar yalan pis mahalle bilgisayarcısı işte bide benim memlekette mahalle bilgisayarcısından başka şey yok
bana söylemeden gitmiş almışlar kötü oldu boşa gitti para
Mesaj otomatik birleştirildi:

9000 liraya 1650S mi?
Evkur bile daha iyidir
9K 1650S.
Abi bi' tane de bana sar oradan, bol Frisby'li olsun.
malasef öyle :D

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
1tb HDD 500gb ssd birde monitör dahil 9k
Pekala sistem hazır sistemmiydi özellikle onu merak ediyorum sistem alanın bilgisizliğindenmi [Ona suç bulmuyorum tabikide] yoksa Vatandaki sistemlerden dolayımı merak ediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,840
Üyeler
163,562
Son üye
nexiusxd
Top Bottom