DENI2
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
valla değişik1tb HDD 500gb ssd birde monitör dahil 9k
valla değişik1tb HDD 500gb ssd birde monitör dahil 9k
1tb hdd var 500gb ssd 2 3 k civarında monitör varPekala sistem hazır sistemmiydi özellikle onu merak ediyorum sistem alanın bilgisizliğindenmi yoksa Vatandaki sistemlerden dolayımı merak ediyorum
bunun gibi ne çok var bi tanıdığım da pc alcaktı biri turbox önerdi apu toplanacak fiyata zor kurtardımbana söylemeden gitmiş almışlar kötü oldu boşa gitti para
Mesaj otomatik birleştirildi:
malasef öyle
ayrı ayrı almıştır diye düşünüyorum o fiyata oemler öyle değilPekala sistem hazır sistemmiydi özellikle onu merak ediyorum sistem alanın bilgisizliğindenmi [Ona suç bulmuyorum tabikide] yoksa Vatandaki sistemlerden dolayımı merak ediyorum
ne Koydu da 1650s Sistem 9000 Oldu Acaba ? Kasanın İçine Uzay Mekiği Mi Koydular Acaba.Ekran Kartı 2000tl Zaten.Bence Bir Hata var9K ve 1650S mi?
Allah düşmanımın başına vermesin.
monitör pahalı 1tb hdd ve 500gb ssd var kasa psu dahil olduğu için pahalıne Koydu da 1650s Sistem 9000 Oldu Acaba ? Kasanın İçine Uzay Mekiği Mi Koydular Acaba.Ekran Kartı 2000tl Zaten.Bence Bir Hata var
Bilgisayar Mühendisleri İşsiz Kalırsa Olacağı Bubenim tanıdığım da core 2 duolu almış ben o kadar diyom gitmişler arkadaşmış da güvenilir de bunlar yalan pis mahalle bilgisayarcısı işte bide benim memlekette mahalle bilgisayarcısından başka şey yok
i3 işlemciye 240mm rgb sıvı soğutucu takmışlardırne Koydu da 1650s Sistem 9000 Oldu Acaba ? Kasanın İçine Uzay Mekiği Mi Koydular Acaba.Ekran Kartı 2000tl Zaten.Bence Bir Hata var
Hocam Kaç Tl lik Monitör Koydularda Sisteme Bu Kadar Pahalı Oldu ?monitör pahalı 1tb HDD ve 500gb ssd var kasa psu dahil olduğu için pahalı
hocam sistem hazır sistemlerden değil monitör 2000 2500 tl bandında 1tb hdd var 500gb ssd bunlar biraz da yükseltiyor fiyatınıHocam Kaç TL lik Monitör Koydularda Sisteme Bu Kadar Pahalı Oldu ?
Hep Diyoruz Vatan Gibi Tefeci markalardan Uzak Durun Diye Ama İnsanımız Gene Bildiğini Okuyor.Kendi Düşen Ağlamazhocam sistem hazır sistemlerden değil monitör 2000 2500 TL bandında 1tb HDD var 500gb ssd bunlar biraz da yükseltiyor fiyatını
O da bi şey mi benim arkadaş 10k ya her şey dahil 3100 + 570 almış. Konuşmaları atabilirim. AHAHAHAHA.bi tanıdığım bana sormadan 9k ya vatandan 1650s li sistem toplamış psu da frisby şuan psu cızırtı çıkmaya başladı şimdi PC açmıyor burdan vatandan PC toplamak isteyen arkadaşlara sesleniyim bilen bir kişiye sormadan almayın ve vatandan hazır sistem almanızı önermem psuları sıkıntı oluyor haberiniz olsun