Neler Yeni

❌İndirim Bitti! -%9 2.174,99TL RØDE NT-USB MINI

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
Seslendirme yapan biri olarak kendim MXL 990 kullanıyorum fakat ses kartına ayrı mikrofona ayrı para vermek istemiyorsanız acayip iyi f/p mikrofon, hyperx quadcastmiş falan filan içinden geçer haberiniz olsun

Berkarda

80+ Silver
türkçe seslendirme mi yapıyorsunuz ingilizce mi inglizce falansa parayı fena buldunuz sadece meraktan

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o zaman fazla para yok diye biliyorum türkçede ama fiveer falansa yine kazanılır benim sesim güzel olsaydı alırdım
Kötü veya iyi ses yoktur, eğitilmemiş ses vardır. Türkçe seslendirmede para yok evet ama nasıl olsa hobi olarak yapıyorum

polat.cbk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Polat Efe Çıbık
QuadCast aldım ama bu yanında alınır mı ?
Quadcast'in kendi pop filtresi çok iyi değil, ikisi arasında da pek bir fark yok. Ama NT mini'nin yanında da pop filtre gelmiyor kendin alman gerek. Ona göre karar ver. Satmak için diyorsan alabilirsin ama kullanmak içinse ikisi de aynı zaten gerek yok. Hangisi ucuzsa onu al. Mini ucuzsa yanına pop filter ve istiyorsan boom arm da ekle.

Nestherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Berkan Demir
Quadcast'in kendi pop filtresi çok iyi değil, ikisi arasında da pek bir fark yok. Ama NT mini'nin yanında da pop filtre gelmiyor kendin alman gerek. Ona göre karar ver. Satmak için diyorsan alabilirsin ama kullanmak içinse ikisi de aynı zaten gerek yok. Hangisi ucuzsa onu al. Mini ucuzsa yanına pop filter ve istiyorsan boom arm da ekle.
nt mininin içinde pop filt var

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
Hocam saçmalama ses kalitesi olarak acayip fark var aralarında ne pop filter ı. Kullanım olarak aralarında ses kalitesi farkı var Mini daha iyi

Darkone22

80+ Bronze
Hocam saçmalama ses kalitesi olarak acayip fark var aralarında ne pop filter ı. Kullanım olarak aralarında ses kalitesi farkı var Mini daha iyi
Ben de QuadCast var yeni aldım. Neyse masrafa gerek yok wuadcast de güzel yeter

polat.cbk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Polat Efe Çıbık
6:15'e alıp baktığımda normal NT+pop filter ile bile aman aman bir fark göremedim.

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
6:15'e alıp baktığımda normal NT+pop filter ile bile aman aman bir fark göremedim.
Ses kalitesi açısından tiz ve bas sesleri ziyadesiyle yerine getirebilecek amatör şekilde de kullanılabilecek bir mikrofondur Rode. HyperX e tonla filtre gerekirken Rode Mini yi takıp çalıştırıp hiçbir ayar yapmana gerek yok ve ona rağmen ses kalitesi daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,099
Üyeler
163,945
Son üye
osmanmedia
Top Bottom