GodlyPain 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1,423 16 Temmuz 2023 #14 Arkadaşlar amatör vokal içinse rode, oyun ve streaming içinse quadcast, podcast içinse duocast. Ben baya bi araştırdım bilen birilerine sordum
Arkadaşlar amatör vokal içinse rode, oyun ve streaming içinse quadcast, podcast içinse duocast. Ben baya bi araştırdım bilen birilerine sordum
Rilroalpt 80+ Bronze Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 1,459 Dahası Reaksiyon skoru 734 Konum Tekirdağ İsim Eren Emirhan Tuner Instagram eren.emirhan_tuner Steam rilro59 Twitter rilroalpt Discord Ril/Eren#2440 16 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 GodlyPain yazmış: Arkadaşlar amatör vokal içinse rode, oyun ve streaming içinse quadcast, podcast içinse duocast. Ben baya bi araştırdım bilen birilerine sordum Devamı için tıklayın... Ses kalitesi olarak kesinlikle rode zaten ondan bahsediyorum
GodlyPain yazmış: Arkadaşlar amatör vokal içinse rode, oyun ve streaming içinse quadcast, podcast içinse duocast. Ben baya bi araştırdım bilen birilerine sordum Devamı için tıklayın... Ses kalitesi olarak kesinlikle rode zaten ondan bahsediyorum