Neler Yeni

9.500 TL Monitör dahil hazır sistem

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Mehmet Yılmaz
Bütçe
9500
Konu belli. Mümkünse İtopya'dan olmasın DA-G3 alacaktım alamadım hata veriyo. Bildiğiniz güzel sistem varsa yardımcı olursanız sevinirim. Monitör ayrı da olabilir. Teşekkürler şimdiden

SucukluYumurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
oğuzhan karaman
o attığım rtx almıyacaksan 1660 süper li atıcam ki ben rtx almanı öneririm.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

SucukluYumurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
oğuzhan karaman

SucukluYumurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
oğuzhan karaman
ben de rtx istiyom da her neyse , g3 değerinde bi sistem önerir misiniz işlemci ekran kartı ram vb olarak
şu an piysada öyle bir sistem yok ama attığım sistemde ileride ram takviyesi yapabilirsin , ssd yükseltebilirsin ama ekran kartı , anakart , işlemci bunlar çok zor ve önermem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Mehmet Yılmaz
şu an piysada öyle bir sistem yok ama attığım sistemde ileride ram takviyesi yapabilirsin , ssd yükseltebilirsin ama ekran kartı , anakart , işlemci bunlar çok zor ve önermem.
anladım hocam saolun. rtx değil de 1660, 1660s ya da 1660 oc 'den hangisini önerirsiniz, bir de 500gb ssd'ye yükseltmelimiyim yoksa hdd mi terih etmeliyim. cod gibi oyunlar oynamam youtube'a içerik üretmek için vb

SucukluYumurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
oğuzhan karaman
anladım hocam saolun. rtx değil de 1660, 1660s ya da 1660 oc 'den hangisini önerirsiniz, bir de 500gb ssd'ye yükseltmelimiyim yoksa hdd mi terih etmeliyim. cod gibi oyunlar oynamam youtube'a içerik üretmek için vb
ssd yükseltin daha mantıklı hem hız bakımından hem de kapasite bakımından daha iyi olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Mehmet Yılmaz
o attığım rtx almıyacaksan 1660 süper li atıcam ki ben rtx almanı öneririm.
bi de 1660s atın mümkünse ona bakayım :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klavye önerisi var mı çok pahalı olmasın 2 basamaklı olsun fiyatı şimdiden saolun

SucukluYumurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
oğuzhan karaman
https://www.itopya.com/jrokez-super...16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-geforce-espor-pc/ bunda biraz psu iyi değil ama çok kötüde değil ideal diyelim başka bulursam atmaya devam edicem.

bi de 1660s atın mümkünse ona bakayım :)

Klavye önerisi var mı çok pahalı olmasın 2 basamaklı olsun fiyatı şimdiden saolun
klavye ileride değiştirin iki gün sonra elinizde kalır öyle en kısa zamanda klavye değiştirin şimdilik öyle idarelik kullanın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Mehmet Yılmaz
https://www.itopya.com/jrokez-super...16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-geforce-espor-pc/ bunda biraz psu iyi değil ama çok kötüde değil ideal diyelim başka bulursam atmaya devam edicem.

klavye ileride değiştirin iki gün sonra elinizde kalır öyle en kısa zamanda klavye değiştirin şimdilik öyle idarelik kullanın.
Hocam sistem iyi de itopyadan da g3 alacaktım site hata verdi alamadım şu an itopyadan alışveriş yapamıyorum, hü

SucukluYumurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
oğuzhan karaman
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Mehmet Yılmaz

Şöyle bir şey klavyeyi değiştirmem için elimde bir klavye olması lazım, bu arada buradan konuşmak yerine eğer sizin için mümkünse ve uygunsa instadan konuşabiliriz

https://www.hepsiburada.com/sarftec...ncu-kablolu-klavye-mouse-set-p-HBCV00000EUIZL böyle set var ama dediğim gibi klavye şakaya gelmez klavye ve mouse önemli

sepete ekleyin tekrar bir yada sayfayı yenileyin veya iletişime geçin.
tamamdır

SucukluYumurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
oğuzhan karaman
hocam ürün stokta yok ki

instagram kullanmıyorum.

Top Bottom