- Reaksiyon skoru
- 337
Merhaba,
Bu gece 22.00'da indirimlerin başlamasıyla incehesap gaming gecesinden sistem satın almayı düşünüyorum.
En az RTX 2060 seviyesinde(muhtemelen kendisi olacak) ekran kartı istiyorum.
İşlemci de R5 3600 olsun diyelim.
Şimdi SSD, RAM, Anakart, Kasa ve Güç kaynağı seçimlerimi yapmakta bana yardımcı olacak, benimle ilgilenecek,
sistem toplama konularında uzman, iyi bilen birinin yardımına ihtiyacım var.
Örnek; discord adresimi vereceğim ve konuşma başlatıp oradan o an konuşarak hangi parçaları almam gerektiğini söyleyecek ve hemen satın alacağım sistemi.
Benim için önemli konu.
Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
NOT : Bu gönderi altında yardım etmek isteyenler de olursa sevinirim. Buradan da o saat geldiğinde sorabilirim ve sizlerden geri dönüş alabilirim
Bu gece 22.00'da indirimlerin başlamasıyla incehesap gaming gecesinden sistem satın almayı düşünüyorum.
En az RTX 2060 seviyesinde(muhtemelen kendisi olacak) ekran kartı istiyorum.
İşlemci de R5 3600 olsun diyelim.
Şimdi SSD, RAM, Anakart, Kasa ve Güç kaynağı seçimlerimi yapmakta bana yardımcı olacak, benimle ilgilenecek,
sistem toplama konularında uzman, iyi bilen birinin yardımına ihtiyacım var.
Örnek; discord adresimi vereceğim ve konuşma başlatıp oradan o an konuşarak hangi parçaları almam gerektiğini söyleyecek ve hemen satın alacağım sistemi.
Benim için önemli konu.
Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
NOT : Bu gönderi altında yardım etmek isteyenler de olursa sevinirim. Buradan da o saat geldiğinde sorabilirim ve sizlerden geri dönüş alabilirim