Neler Yeni

9.750 liraya ikinci el bu set alınır mı?

orhankoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Orhan
IMG_20240330_095533.jpg

Merhaba, bulunduğum şehirde 9.750 liraya ikinci el bu bilgisayarı gördüm. Klavye ve monitör ile birlikte satılıyor. Bu fiyata alınır mı sizce? Bilgisayar işinden fazla anlayan birisi değilim. Csgo oynamak istesem sorunsuz oynatır mı? İlerde ram takviyesi vs. yapmak istesem yapılır mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Alıntıyı görüntüle

Merhaba, bulunduğum şehirde 9.750 liraya ikinci el bu bilgisayarı gördüm. Klavye ve monitör ile birlikte satılıyor. Bu fiyata alınır mı sizce? Bilgisayar işinden fazla anlayan birisi değilim. Csgo oynamak istesem sorunsuz oynatır mı? İlerde ram takviyesi vs. yapmak istesem yapılır mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Sormanız gerekenler
Ekran karti ram marka model
Anakart kasa mouse klavye belirtilmemiş
Ram takviyesi anakartina bagli slot sayisina bakmamiz lazim ancak muhtemelen a320 veya b450dir onlarinda 2 slot b550 sanirsam 4slot
Düzeltme:Arkadaşlar kusura bakmayın a320 ve b450de 4slot olan modellerde varmış bilmiyordum kb

Son düzenleme:

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Sormanız gerekenler
Ram takviyesi anakartina bagli slot sayisina bakmamiz lazim ancak muhtemelen a320 veya b450dir onlarinda 2 slot b550 sanirsam 4slot
Kaliteli a320 veya b450 lerde 4 slot var

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yusuf Doğan
Alıntıyı görüntüle

Çok para bu sisteme göre tek tek kendin toplasa. Bu parçaları daha uyguna gelir

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sormanız gerekenler
Benim b450 de 4 slot var dostum

orhankoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Orhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sormanız gerekenler
Teşekkür ediyorum hocam yorumun için. Fotoğraflardan baktığım kadarıyla ekran kartının yanında Sapphire yazıyor. Yanlış görmediysem anakartta ise MSI yazıyor. Anakart ve ram modelini özel mesaj atıp öğreneceğim.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Benim b450 de 4 slot var dostum
Onun dediği mATX kart. Hazır sistemlerde maliyetten kısmak için mATX kartlar tercih edildiği için ATX anakart diye bir şeyin varlığını unuttu insanlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,734
Üyeler
161,336
Son üye
burhan folcord
Top Bottom