9 K PC toplama öneri

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
9000
9K ya toplama bilgisayar arıyorum yardımcı olabilirmisiniz bu fiyatlara göre bilgisayarlar buldum hangisini önerirsiniz.

Daha başka bildiğiniz varsa paylaşabilirsiniz iyi akşamlar

9K ya toplama bilgisayar arıyorum yardımcı olabilirmisiniz bu fiyatlara göre bilgisayarlar buldum hangisini önerirsiniz.

dostum bak illada sıfır alıcam sıfır alıcam deme benden sana tavsiye bazı parçaları 2.el bazılarını 0 al 7-8k ya rx580 li pc bile toplarsın

izolynin sistemleri bile attıklarından daha f/p

Bütçen bir ekran kartı fiyatıysa apu bir sistem dışında bir şey düşünmezsin. 2. El kısmı ise bilgisiz biri için cehennemdir sakın bulaşma. Şuanda Ryzen 5 5600G apu sisteme sahibim. tabii ki ne yapmak istiyorsun bilgisayarda bilemem fakat ben birçok oyunu rahatlıkla oynuyorum. Grafik takıntın yoksa online oyunlarda zaten çok yüksek fps alıyosun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ryzen 5 5600G = 3900₺
B450 Bir anakart = 1250₺
3200mhz 8x2 (16gb) Ram = 1300₺
Kasa + psu = 1500₺
İyi kötü 500gb bi ssd =800₺

Total 8760₺

Attığın bilgisayarlardan çok çok daha iyi ve işlemcin çok güçlü bir işlemci yarın bi gün paran olduğunda Rtx 3060’ı bile rahatlıkla besler.

Bütçen bir ekran kartı fiyatıysa apu bir sistem dışında bir şey düşünmezsin. 2. El kısmı ise bilgisiz biri için cehennemdir sakın bulaşma. Şuanda Ryzen 5 5600G apu sisteme sahibim. tabii ki ne yapmak istiyorsun bilgisayarda bilemem fakat ben birçok oyunu rahatlıkla oynuyorum. Grafik takıntın yoksa online oyunlarda zaten çok yüksek fps alıyosun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ryzen 5 5600G = 3900₺
B450 Bir anakart = 1250₺
3200mhz 8x2 (16gb) Ram = 1300₺
Kasa + psu = 1500₺
İyi kötü 500gb bi ssd =800₺

Total 8760₺

Attığın bilgisayarlardan çok çok daha iyi ve işlemcin çok güçlü bir işlemci yarın bi gün paran olduğunda Rtx 3060’ı bile rahatlıkla besler.
kanka ekran kartı olmada nasıl oynuyorsun ?

kanka ekran kartı olmada nasıl oynuyorsun ?
Bu işlemciler ( apu ) içinde bir ekran kartı bulunan işlemciler. Oyunlarda ve uygulamalarda bu güçlü ekran kartlarıyla oyun oynayabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,648
Üyeler
194,510
Son üye
MetehanYcll
Geri