Anladım ikinci el dusnumuyorum ya 1660 ti aldım 1 yıl kullanmadım bozuldu reisvitrin ürünü diyo açılmış mal tavsiye etmem ptt zaten böyle şeyler için çok açık bi platform. az daha koy sistem çıkması ya da 2. elden 4060 bulursun facebook gruplarında falan.
bu attığın ptt ürünü de 2. el. vitrin ürünü diyor. ayrıca asuslar 36 ay garanti olur bu 24 ay.Anladım ikinci el dusnumuyorum ya 1660 ti aldım 1 yıl kullanmadım bozuldu reis
Anladım reis ikinci el 4060 mi alıyım yanibu attığın ptt ürünü de 2. el. vitrin ürünü diyor. ayrıca asuslar 36 ay garanti olur bu 24 ay.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o aldığın 1660ti'da miningden geçmiştir ve bozulmaya meğillidir mining kartları zaten. 2. elden soğutmasın bu seni.
4060 alırken neye dikkat etmek gerekAnladım reis ikinci el 4060 mi alıyım yani
Evet. Belki akşam rx 7600,b580 filan düşer indirime.Her cuma gecesi oluyo demi
knk 2. el ön yarıgını kırmanı şiddetle tavsiye ediyorum çünkü sistemin 0 almaya mantıklı değil. en mantıklı 2 seçeneğin var 1. 2. el sağlam ekran kartı alman. 2. sistemini komple satıp 0 sistem almak. ama çok uğraşırsın o yüzden en kötü garantili 0 a yakın al 2. el hem bozulma riskini %90 düşürürsünPSU um yetersiz kalır 550 wat 80 sertifikalı 5560 işlemci var
4060'da mining derdi olmaz. 10 dakika furmark testine sok ısılar 71-72'leri geçmezse alabilirsin. kutu fatura ve garanti olmasına dikkat et.Anladım reis ikinci el 4060 mi alıyım yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4060 alırken neye dikkat etmek gerek