Neler Yeni

Hangi gamepadi tercih etmeliyim

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Merhaba arkadaşlar elimde Xbox 9.nesil var satıp 8bitdo 2c veya easysmx x15 almayı planlıyorum sizce bu seçeneklerden hangisi daha iyidir yada 9.nesilde kalmalimiyim bilemedim arada bin TL gibi bir fark var x15 1000tlye 2c 1300e 9.nesilde 2100tl

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Merhaba arkadaşlar elimde Xbox 9.nesil var satıp 8bitdo 2c veya easysmx x15 almayı planlıyorum sizce bu seçeneklerden hangisi daha iyidir yada 9.nesilde kalmalimiyim bilemedim arada bin TL gibi bir fark var x15 1000tlye 2c 1300e 9.nesilde 2100tl
Pusat clutch var bende öneririm

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Hocam o gamepadde ölü bölge çok fazla var diye biliyorum. Kimse tavsiye etmiyordu araştırdığımda.
Bende anlamıyorum hocam ben dım valla memnunum yoksa tavsiye etmem çok saçma bazıları monstera karşı bi kinli

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Mahir Cengiz
9. nesil varsa neden satmayı düşünüyorsunuz ki hocam x15 den de 8bitdo dan da iyi gamepad gerek yok bence.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
9. nesil varsa neden satmayı düşünüyorsunuz ki hocam x15 den de 8bitdo dan da iyi gamepad gerek yok bence.
Hocam internette araştırdığım kadarıyla ingilizce sayfalarda olsun türk sayfalarda olsun genellikle 8bitdo 2c tercih edilmiş.Birde Xbox kolu sağolsun pilli olduğu için kullanırken hep pil konusunuda düşünmek sinirimi bozuyor.Birde sanki FIFA oynarken ben sağa çekince bir lag varmış gibime geliyor koldan mi kaynakli laptoptanmi çözemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de arada bin TL gibi bir fark var bu bin TL'lik farkla klavyemin keycapsini felan alır kredi kart borcumu kapatırım felan diye planda yapmıştım :D

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Yoğun fifa kullanıcısıyım sorun yaşamıyorum. Paranız varsa xbox kolu. Pusat Clutch istemiyorsanız 8bitdo
Hocam bende zaten Xbox kolu var zaten ama internette okuduğum kadarıyla 8bitdo 9.nesilden daha da kaliteli bir kolmus o yuzden satıp alsam nasıl olur diye zaten başta belirtmistim

Top Bottom