9.SINIF 500 matematik sorusu çözme ödevi

• Beğen
Reaksiyonlar: erny
Bu öğretmen herhalde çocuk olmamış bu nedir ya yapabildiğini yap kendinide zorlama. Sorarsa kızarsa 3 günde hele bu dönemde nasıl yapalım de lafını koy. Ben böyle yapardım.

hoca ödevi 3 gün içinde teslim etmeniz lazım dedi 500 soru çözebilecek kapasitede değilim ve o kadar testim yok ( işlediğimiz konular az o yüzden soru bulmak daha zor )
elinizde çözdüğünüz testlerin fotoğrafları varsa atabilir misiniz 250 tane lazım yaklaşık 250 tanesini çözebilirim.
KONULAR MANTIK , KÜMELER , DENKLEM VE EŞİTSİZLİKLER
533a8cba6c05091cb486dc9b.jpg

hoca eski çözdüklerinizde atabilirsiniz dedi ama ben hiç çözmedimki :/

hoca ödevi 3 gün içinde teslim etmeniz lazım dedi 500 soru çözebilecek kapasitede değilim ve o kadar testim yok ( işlediğimiz konular az o yüzden soru bulmak daha zor )
elinizde çözdüğünüz testlerin fotoğrafları varsa atabilir misiniz 250 tane lazım yaklaşık 250 tanesini çözebilirim.
KONULAR MANTIK , KÜMELER , DENKLEM VE EŞİTSİZLİKLER
neyse Allah aşkına 500 soruyu sanki tek tek kontrol edicek çöz 250 soruyu çek fotograflarını sonra tekrar at fotografları dikkatli bakmazsa güzel dikkatli bakarsa da hocam pardon tekrar göndermişim de salla ya nolcak korona yüzünden edebiyattan geçtiysen hepsin de kafan rahat takma

neyse Allah aşkına 500 soruyu sanki tek tek kontrol edicek çöz 250 soruyu çek fotograflarını sonra tekrar at fotografları dikkatli bakmazsa güzel dikkatli bakarsa da hocam pardon tekrar göndermişim de salla ya nolcak korona yüzünden edebiyattan geçtiysen hepsin de kafan rahat takma
yeni nakil aldırdım okula knk hiç görmediğim kitabı bile olmayan 3 dersten sınav oldum buna rağmen ortalam 70di matematik girdi 61 oldu

dediğim gibi 250 300 soru çözebilirim ama 500 çok toplasan 4 yılda matematikten 500 soru çözmemişimdir
ya yap yapabildigin kadar sizin okulu bilmem de bizim okulda her sınıftan derslere giren en fazla 15 kişi var hoca biri konuşsa şükür diyor atabildigin kadar at zaten sınıfın yarısı sallamamış olur sen 2-0 önde gidersin

Akıllı arkadaşımız proje ödevini buraya kakalamaya çalışıyor. Bir sen akıllı değilsin kardeşim, kendin çöz.

9. sınıfta bile proje ödevine benim hoca 200 soru vermişti. 3 günde 500 soru istemeleri imkansız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,086
Üyeler
184,727
Son üye
emnylcr
Geri