Alper Arıkan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 8,543
+1, hepsini kontrol edeceğini kesinlikle düşünmüyorum, o kadar işsiz değildir herhalde :dBazı testlerini birkaç kere gönder.
+1, hepsini kontrol edeceğini kesinlikle düşünmüyorum, o kadar işsiz değildir herhalde :dBazı testlerini birkaç kere gönder.
iyi fikirde ya çakarsaBazı testlerini birkaç kere gönder.
kesinlikle o zafer hissi içimi azimle dolduruyorHOCANIN YÜZ İFADESİ DESTANSI OLACAK BENCE BUNA DEĞERR
hoca ödevi 3 gün içinde teslim etmeniz lazım dedi 500 soru çözebilecek kapasitede değilim ve o kadar testim yok ( işlediğimiz konular az o yüzden soru bulmak daha zor )
elinizde çözdüğünüz testlerin fotoğrafları varsa atabilir misiniz 250 tane lazım yaklaşık 250 tanesini çözebilirim.
KONULAR MANTIK , KÜMELER , DENKLEM VE EŞİTSİZLİKLER
Hepsini koymasın, 50 soru 50 sorudur.iyi fikirde ya çakarsa
(lan çakarsa yanlışlıkla oldu der müq fikir bunu benim aklıma soktun şimdi)
neyse Allah aşkına 500 soruyu sanki tek tek kontrol edicek çöz 250 soruyu çek fotograflarını sonra tekrar at fotografları dikkatli bakmazsa güzel dikkatli bakarsa da hocam pardon tekrar göndermişim de salla ya nolcak korona yüzünden edebiyattan geçtiysen hepsin de kafan rahat takmahoca ödevi 3 gün içinde teslim etmeniz lazım dedi 500 soru çözebilecek kapasitede değilim ve o kadar testim yok ( işlediğimiz konular az o yüzden soru bulmak daha zor )
elinizde çözdüğünüz testlerin fotoğrafları varsa atabilir misiniz 250 tane lazım yaklaşık 250 tanesini çözebilirim.
KONULAR MANTIK , KÜMELER , DENKLEM VE EŞİTSİZLİKLER
Takma kafana yapabildiğini yap gerisini boşver. Bu dönemde nasıl yapacağız 3 günde boş yapma der geçersin.hoca eski çözdüklerinizde atabilirsiniz dedi ama ben hiç çözmedimki :/
yeni nakil aldırdım okula knk hiç görmediğim kitabı bile olmayan 3 dersten sınav oldum buna rağmen ortalam 70di matematik girdi 61 olduneyse Allah aşkına 500 soruyu sanki tek tek kontrol edicek çöz 250 soruyu çek fotograflarını sonra tekrar at fotografları dikkatli bakmazsa güzel dikkatli bakarsa da hocam pardon tekrar göndermişim de salla ya nolcak korona yüzünden edebiyattan geçtiysen hepsin de kafan rahat takma
ya yap yapabildigin kadar sizin okulu bilmem de bizim okulda her sınıftan derslere giren en fazla 15 kişi var hoca biri konuşsa şükür diyor atabildigin kadar at zaten sınıfın yarısı sallamamış olur sen 2-0 önde gidersindediğim gibi 250 300 soru çözebilirim ama 500 çok toplasan 4 yılda matematikten 500 soru çözmemişimdir