Neler Yeni

9.SINIF 500 matematik sorusu çözme ödevi

Ariseks

80+ Gold
Yatırım tavsiyesi değildir
Olucak sonuçların benle alaka ve ilgisi yoktur
Soru çözümlü bir kaynaktan çöz

knk bence internetten filan test bul biyere üyeysen ordan çöz durumun iyiyse test kitabı al
ALLAH zihin açıklığı versin yatırım tavsiyesi değil

Umut0526

80+ Silver
kendisine versek şu an 500 soru çözemez ama sen bence en azından yapabildiğin kadarını yap bence

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Öyle bi şey olsa ben aynı fotoğrafı karıştırarak falan 5 kere kullanıp 100 soru yapardım

kn
hoca ödevi 3 gün içinde teslim etmeniz lazım dedi 500 soru çözebilecek kapasitede değilim ve o kadar testim yok ( işlediğimiz konular az o yüzden soru bulmak daha zor )
elinizde çözdüğünüz testlerin fotoğrafları varsa atabilir misiniz 250 tane lazım yaklaşık 250 tanesini çözebilirim.
KONULAR MANTIK , KÜMELER , DENKLEM VE EŞİTSİZLİKLER
knk isteki ol sevdiğin şarkı aç önemli olan istekli olman (şey gibi konuştum öğretmen) hjsdoıgoıg
Mesaj otomatik birleştirildi:

kendisine versek şu an 500 soru çözemez ama sen bence en azından yapabildiğin kadarını yap bence
bence de

Öyle bi şey olsa ben aynı fotoğrafı karıştırarak falan 5 kere kullanıp 100 soru yapardım
hacker reis bbugrebgwğbabgrğbbgrbğrgğburgğugreuhgehgehğotr

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Bizede verdiler ama bizim 650 soru. Sadece onun için test kitabı aldım. ve özellikle video çözümlü aldım. Yapamadıklarımı ordan yapmak için.

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu
hoca ödevi 3 gün içinde teslim etmeniz lazım dedi 500 soru çözebilecek kapasitede değilim ve o kadar testim yok ( işlediğimiz konular az o yüzden soru bulmak daha zor )
elinizde çözdüğünüz testlerin fotoğrafları varsa atabilir misiniz 250 tane lazım yaklaşık 250 tanesini çözebilirim.
klasik taktiği yap çözmekle uğraşma cevapları al işaretle sayılar yaz karala bitsin iş olm

hocayıda burdan insan olmaya davet ediyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: PROZ

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Of. Lan bu konuyu gördüm sonra bi baktım biyoloji hocası 3000 soru ödevi vermiş 5 günde bitecek. Hey Allahım sen bana yardım et.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
kn

knk isteki ol sevdiğin şarkı aç önemli olan istekli olman (şey gibi konuştum öğretmen) hjsdoıgoıg

bence de

hacker reis bbugrebgwğbabgrğbbgrbğrgğburgğugreuhgehgehğotr
Şuan online diye rahat bide hoca 2 tane baya uzun test atmıştı 40 soruluk tanesi ben bi tanesini attım fark etmedi 5-6 tane foto olunca 😀

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Günlük 150 soru çöz yeterli saatlere ayır

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
Proje ödevini yapmayı mı unuttun naptın?

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
ÖDSGM Materyalden bakabilirsin.

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
3 gundr 500 sorumu ben yılda o kadar çözmüyorum , cidden bazı hocalar çok acımasız bizim eski matematikci 300 soru çözün demişti 1 gunde soruları o vermişti hepsi testi salladım hepsini sonra hoca zaten okul değiştirdi :D

Top Bottom