knk isteki ol sevdiğin şarkı aç önemli olan istekli olman (şey gibi konuştum öğretmen) hjsdoıgoıghoca ödevi 3 gün içinde teslim etmeniz lazım dedi 500 soru çözebilecek kapasitede değilim ve o kadar testim yok ( işlediğimiz konular az o yüzden soru bulmak daha zor )
elinizde çözdüğünüz testlerin fotoğrafları varsa atabilir misiniz 250 tane lazım yaklaşık 250 tanesini çözebilirim.
KONULAR MANTIK , KÜMELER , DENKLEM VE EŞİTSİZLİKLER
bence dekendisine versek şu an 500 soru çözemez ama sen bence en azından yapabildiğin kadarını yap bence
hacker reis bbugrebgwğbabgrğbbgrbğrgğburgğugreuhgehgehğotrÖyle bi şey olsa ben aynı fotoğrafı karıştırarak falan 5 kere kullanıp 100 soru yapardım
klasik taktiği yap çözmekle uğraşma cevapları al işaretle sayılar yaz karala bitsin iş olmhoca ödevi 3 gün içinde teslim etmeniz lazım dedi 500 soru çözebilecek kapasitede değilim ve o kadar testim yok ( işlediğimiz konular az o yüzden soru bulmak daha zor )
elinizde çözdüğünüz testlerin fotoğrafları varsa atabilir misiniz 250 tane lazım yaklaşık 250 tanesini çözebilirim.
Şuan online diye rahat bide hoca 2 tane baya uzun test atmıştı 40 soruluk tanesi ben bi tanesini attım fark etmedi 5-6 tane foto oluncakn
knk isteki ol sevdiğin şarkı aç önemli olan istekli olman (şey gibi konuştum öğretmen) hjsdoıgoıg
Mesaj otomatik birleştirildi:
bence de
Mesaj otomatik birleştirildi:
hacker reis bbugrebgwğbabgrğbbgrbğrgğburgğugreuhgehgehğotr
Günlük 150 soru çöz yeterli saatlere ayırhoca ödevi 3 gün içinde teslim etmeniz lazım dedi 500 soru çözebilecek kapasitede değilim ve o kadar testim yok ( işlediğimiz konular az o yüzden soru bulmak daha zor )
Proje ödevini yapmayı mı unuttun naptın?hoca ödevi 3 gün içinde teslim etmeniz lazım dedi 500 soru çözebilecek kapasitede değilim ve o kadar testim yok ( işlediğimiz konular az o yüzden soru bulmak daha zor )