Neler Yeni

9. Sınıf Arkadaşıma Kaynak Önerisi (ACİL)

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Merhabalar 9. Sınıf arkadaşım için bütün derslerde basit- orta derecelerde kaynak (konu anlatımlı ve soru bankası) ve yine her derste (sayısal okuyacak) bir youtube kanalı arıyor okulu fazla iyi değilmiş. Doping hafıza almayı düşünüyor ayrıca. Sizin önerileriniz nelerdir?

Birazda aciliyeti var bu sene full tempo çalışmak istiyor.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,694
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Düşük orta kitap olarak
Bilgi sarmal
Çap öneririm
İleri seviye olarak
Orjinal
Yayın denizi

Kanal olarak
Selin hoca-biyoloji
VİP fizik-fizik
Rehber matematik-mat
Kimya adası-kimya

Açıkcası doping hafızayı önermem oraya vereceği parayı kaynak kitaba vermek daha mantıklı. Yt kanalları ve okulda hocalara sorarak daha fazla verim alır. Bu dönemde en önemlisi 9'u 9'da bitirmek olur. Yazın genel tekrar 10'da 10'u ve Tyt çözerek TYT'de gayet başarılı olabilir.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Düşük orta kitap olarak
Bilgi sarmal
Çap öneririm
İleri seviye olarak
Orjinal
Yayın denizi

Kanal olarak
Selin hoca-biyoloji
VİP fizik-fizik
Rehber matematik-mat
Kimya adası-kimya

Açıkcası doping hafızayı önermem oraya vereceği parayı kaynak kitaba vermek daha mantıklı. Yt kanalları ve okulda hocalara sorarak daha fazla verim alır. Bu dönemde en önemlisi 9'u 9'da bitirmek olur. Yazın genel tekrar 10'da 10'u ve Tyt çözerek TYT'de gayet başarılı olabilir.
Önerin için teşekkürler. Okulu berbatmış. Öğrenciler lgsden 250-260 alan tiplermiş. Devlet zaten 100 puan veriyor. O okulda birde öğretmenleri düşünün… Peki tonguçun problematik kitabını çözmesi iyi gelirmi 9da?

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,694
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Önerin için teşekkürler. Okulu berbatmış. Öğrenciler lgsden 250-260 alan tiplermiş. Devlet zaten 100 puan veriyor. O okulda birde öğretmenleri düşünün… Peki tonguçun problematik kitabını çözmesi iyi gelirmi 9da?
Tonguç asla önermiyorum. Ya fazla zorluyor ya da fazla salıyor ortası yok. YT deki konularla götürsün. Dershanelerin bursluluk sınavlar oluyor katılsın imkanı varsa 10'da gider daha kolay olur kendi açısından.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Tonguç asla önermiyorum. Ya fazla zorluyor ya da fazla salıyor ortası yok. YT deki konularla götürsün. Dershanelerin bursluluk sınavlar oluyor katılsın imkanı varsa 10'da gider daha kolay olur kendi açısından.
Tonguç zorlayıcılık açısından yeni nesile alışma açısından iyi değil mi? Ben lgsye girmeden dinamo matematiği çözdüm ve 3-4 sorum boş kaldı 8 soruluk testte yani.

hihihiha

80+ Bronze
Merhabalar 9. Sınıf arkadaşım için bütün derslerde basit- orta derecelerde kaynak (konu anlatımlı ve soru bankası) ve yine her derste (sayısal okuyacak) bir youtube kanalı arıyor okulu fazla iyi değilmiş. Doping hafıza almayı düşünüyor ayrıca. Sizin önerileriniz nelerdir?

Birazda aciliyeti var bu sene full tempo çalışmak istiyor.
Doping hafızaya para verene kadar youtube'de de aynı tarz içerikler bulabilir matematik için cap biyoloji için palme edebiyat için bilgi sarmalı kimya icinse aydın yayınlarını öneririm

• Beğen
Reaksiyonlar: Krom

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Doping hafızaya para verene kadar youtube'de de aynı tarz içerikler bulabilir matematik için cap biyoloji için palme edebiyat için bilgi sarmalı kimya icinse aydın yayınlarını öneririm
Doping hafıza konusunu bir değerlendirelim eğer gerek varsa alabilir arkadaşım. Matematik için hızın son 500 soru serisini düşünmüştük iyi gelebilir ni?

hihihiha

80+ Bronze
Doping hafıza konusunu bir değerlendirelim eğer gerek varsa alabilir arkadaşım. Matematik için hızın son 500 soru serisini düşünmüştük iyi gelebilir ni?
Bilmiyorum hiç kullanmadım ama çap yayınları en başarılısı bence 9. Sınıf mat da
Mesaj otomatik birleştirildi:

5 li fasikül seti bu iyi mesela birçok türden test açık uçlu soru ve konu anlatımı barındırıyor.

Ekler

• Screenshot_20220923-000334_Chrome.jpg
    Screenshot_20220923-000334_Chrome.jpg
    115.2 KB · Hit: 45

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Bilmiyorum hiç kullanmadım ama çap yayınları en başarılısı bence 9. Sınıf mat da

5 li fasikül seti bu iyi mesela birçok türden test açık uçlu soru ve konu anlatımı barındırıyor.
10 um dersi burdan işliyoruz 140 liraya aldık yeni güzel set

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom

Çap yayınlarını giriş seviyesi olarak alabiliriz o zaman

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Ben tüm sene kullandım bence iyi bir kaynak siz bilirsiniz.
tabii ki bakarız. Matematik konusunda iyi iş yapar umarım. Matematiği halledip zamanı diğer derslere ayırmak istiyor.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Coğrafya için tonguç ve hocalara geldik düşündük. Doping hafızadan vazgeçtik gibi. Daha önerecdğiniz kanallar varmıdır?

Top Bottom