IIOGZHNII5234
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
Arkadaşlar 9.sınıf öğrencisiyim 250ye 50 indirim varda onu tamamlasın diye test alıyorum zorun altı kolayın üstü bi fizik test kitabı yayını lazım
10. Sınıfım bizim hoca güzel diye vip çözüyor. Soruları da fena değil. Ama 9. Sınıfı nasıl bilmiyorumArkadaşlar 9.sınıf öğrencisiyim 250ye 50 indirim varda onu tamamlasın diye test alıyorum zorun altı kolayın üstü bi fizik test kitabı yayını lazım
Çap fizik iyi ben kullanıyorum onun dışında hocamız vip onermistiArkadaşlar 9.sınıf öğrencisiyim 250ye 50 indirim varda onu tamamlasın diye test alıyorum zorun altı kolayın üstü bi fizik test kitabı yayını lazım
karekok yada okyanusArkadaşlar 9.sınıf öğrencisiyim 250ye 50 indirim varda onu tamamlasın diye test alıyorum zorun altı kolayın üstü bi fizik test kitabı yayını lazım
Onlar zor dimi hocamkarekok yada okyanus
Karekök o kadar değilde okyanus zordu bayakarekok yada okyanus
Fen lisesi mi anadolu lisesi miArkadaşlar 9.sınıf öğrencisiyim 250ye 50 indirim varda onu tamamlasın diye test alıyorum zorun altı kolayın üstü bi fizik test kitabı yayını lazım
AnafoluFen lisesi mi anadolu lisesi mi
Okyanusun iki tane çeşidi var 40 seanslı olanı basit icebergli olanı zorOnlar zor dimi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Karekök o kadar değilde okyanus zordu baya
okyanus ortaokulda çok zor fakat lisede bir kaç farklı kademesi var kendine en uygun kademeyi alabilirsinOnlar zor dimi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Karekök o kadar değilde okyanus zordu baya