9. Sınıf İngilizce proje

neden knk star wars öyle aşırı kanlı bi film değilki tamam savaş falan var şiddet te var ama sende gelmişin 9. sınıfa sonuçta ilk okul değil bişi demezler bence
Öyle değil kan şiddet umrumda değilde hani hikaye ağır olmazmı hocanın vereceği sorulara cevap verememekten korkuyorum

Öyle değil kan şiddet umrumda değilde hani hikaye ağır olmazmı hocanın vereceği sorulara cevap verememekten korkuyorum
hoca star wars fanı ise ve tüm serilerini biliyor ise yanarsın hiç bilmiyor ve sadece o filmi izleyip soru soracaksa filmi 2 3 kez izleyip rahat kavrarsın

hoca star wars fanı ise ve tüm serilerini biliyor ise yanarsın hiç bilmiyor ve sadece o filmi izleyip soru soracaksa filmi 2 3 kez izleyip rahat kavrarsın
Peki bi sormaya çalışıyım biraz bizim yaşlara yakın gibi üniversite öğrencisi gibi bizim öğretmen

Peki bi sormaya çalışıyım biraz bizim yaşlara yakın gibi üniversite öğrencisi gibi bizim öğretmen
keşke bizimde öyle olsa bizimkilerin en küçüğü 40 45 yaşında

keşke bizimde öyle olsa bizimkilerin en küçüğü 40 45 yaşında
Biraz şanslıyız mesela almanca öğretmenimiz sanırım en fazla 30 yaş unuttum ama çok genç ve alman

Biraz şanslıyız mesela almanca öğretmenimiz sanırım en fazla 30 yaş unuttum ama çok genç ve alman
azcık ekmek banam sizin şansa banada bulaşır belki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,695
Üyeler
188,149
Son üye
mmeric
Geri