Neler Yeni

9. Sınıf İngilizce proje

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
neden knk star wars öyle aşırı kanlı bi film değilki tamam savaş falan var şiddet te var ama sende gelmişin 9. sınıfa sonuçta ilk okul değil bişi demezler bence
Öyle değil kan şiddet umrumda değilde hani hikaye ağır olmazmı hocanın vereceği sorulara cevap verememekten korkuyorum

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Öyle değil kan şiddet umrumda değilde hani hikaye ağır olmazmı hocanın vereceği sorulara cevap verememekten korkuyorum
hoca star wars fanı ise ve tüm serilerini biliyor ise yanarsın hiç bilmiyor ve sadece o filmi izleyip soru soracaksa filmi 2 3 kez izleyip rahat kavrarsın

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hoca star wars fanı ise ve tüm serilerini biliyor ise yanarsın hiç bilmiyor ve sadece o filmi izleyip soru soracaksa filmi 2 3 kez izleyip rahat kavrarsın
Peki bi sormaya çalışıyım biraz bizim yaşlara yakın gibi üniversite öğrencisi gibi bizim öğretmen

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Peki bi sormaya çalışıyım biraz bizim yaşlara yakın gibi üniversite öğrencisi gibi bizim öğretmen
keşke bizimde öyle olsa bizimkilerin en küçüğü 40 45 yaşında

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
keşke bizimde öyle olsa bizimkilerin en küçüğü 40 45 yaşında
Biraz şanslıyız mesela almanca öğretmenimiz sanırım en fazla 30 yaş unuttum ama çok genç ve alman

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Biraz şanslıyız mesela almanca öğretmenimiz sanırım en fazla 30 yaş unuttum ama çok genç ve alman
azcık ekmek banam sizin şansa banada bulaşır belki

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik