Kenneth Omeruo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 192
9. sınıfım hoca 2-3 sayfalık bir hikaye okumamı (türk edebiyatndan) ve özetini sitedi hangi hikayeyi okuyayım?
Hangi okuldasın, bende 9. sınıfım bizde de aynı ödev var ?9. sınıfım hoca 2-3 sayfalık bir hikaye okumamı (türk edebiyatndan) ve özetini sitedi hangi hikayeyi okuyayım?
Mehmet Niyazi Altuğ ALHangi okuldasın, bende 9. sınıfım bizde de aynı ödev var ?
Ben Çağrıbey AL.Mehmet Niyazi Altuğ AL
Bende Muğla Anadolu lisesinde 9. Sınıf okuyorum bizde okuma değil direk hikaye yazma var9. sınıfım hoca 2-3 sayfalık bir hikaye okumamı (türk edebiyatndan) ve özetini sitedi hangi hikayeyi okuyayım?
yazma kolay ya keşke yazma olsaBende Muğla Anadolu lisesinde 9. Sınıf okuyorum bizde okuma değil direk hikaye yazma var
Her ikisi basitte yazmaya üşeniyorumyazma kolay ya keşke yazma olsa
ben hikaye bulamıyorum aga gidip kırtasiyeden lsam adama ne dicem 2-3 sayfalık hikaye ver mi dicem ne diyim?Her ikisi basitte yazmaya üşeniyorum
Sizde özetmiş o zaman saygılar ben sadece okuma zannettimHer ikisi basitte yazmaya üşeniyorum
özettten ziyade sayfa 62yi aç edebiyat kitabından ordaki soruları cevaplicam a4e kapak falan da varSizde özetmiş o zaman saygılar ben sadece okuma zannettim
Ömer Seyfettin'in hikayelerini öneririm.9. sınıfım hoca 2-3 sayfalık bir hikaye okumamı (türk edebiyatndan) ve özetini sitedi hangi hikayeyi okuyayım?